To je to što me zanima!

Opet as sa klupe: Rebić zabio i Bresciji, donio pobjedu Milanu!

Nakon što je u prošlom kolu s dva gola srušio Udinese (3-2), Ante Rebić nastavio je s odličnim partijama. Ovaj je put srušio Bresciju (1-0) i donio tri boda Milanu. U Bundesligi i dalje oduševljava Haaland s nova dva gola
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić golomu 71. minuti osigurao je minimalnu, ali vrijednu 1-0 (0-0) pobjedu Milana na gostovanju kod Brescije u susretu 21. kola talijanske Serie A.

Rebić se najbolje snašao u gužvi pred domaćim vratima te s četiri metra poslao loptu u mrežu. Bio je to njegov treći gol u dresu Milana ove sezone, a sva tri je postigao u posljednja dva nastupa, prije pet je dana bio dvostruki strijelac u 3-2 domaćoj pobjedi protiv Udinesea, a i u toj je utakmici postigao pobjednički gol i to u sudačkoj nadoknadi.

Iako je u prošlom kolu bio dvostruki strijelac, Rebić je i protiv Brescije na početku utakmice bio na klupi te je u igru ušao u 58. minuti.

Trećom uzastopnom prvenstvenom pobjedom Milan je skočio na šesto mjesto ljestvice sa 31 bodom, jednim više od sedmog Cagliarija, a četiri manje od pete Atalante. Brescia je ostala u zoni ispadanja, 19. sa 15 bodova, koliko ima i 18. SPAL, dok 17. Lecce ima bod više, a posljednja Genoa bod manje.

Haaland zabio dva gola Kölnu

Nogometaši Borussije iz Dortmunda u prvoj su utakmici 19. kola njemačke Bundeslige na svom terenu svladali Köln sa 5-1 (2-0).

Borussia je već u prvom poluvremenu stigla do prednosti od 2-0 golovima Guerreira (1) i Reusa (29), a početkom nastavka Sancho (48) je povisio na 3-0. Uth (65) je potom smanjio na 3-1, ali je Haaland (77, 87) s dva gola u završnici potvrdio pobjedu domaćih.

Treća Borussia sada ima 36 bodova, koliko ima i drugi Bayern, a vodeći RB Leipzig, u čije je redove iz Dinama prešao Dani Olmo 21), joj bježi četiri boda. Köln je ostao 13. sa 20 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MateBan 25.01.2020.

    E moj Halandu sad ideš u drugi plan bundes lige stiže Olmo svaka utakmica najmanje dva gola i dvi asistencije

  • Joe_Frazier 25.01.2020.

    Haaland masina 60 min za BVB 5 golova iz 6 udaraca hahaha

  • 25.01.2020.

    Brekalo je bolji,dao je dva gola u dvi godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare