Obavijesti

Sport

Komentari 11

Opet as sa klupe: Rebić zabio i Bresciji, donio pobjedu Milanu!

Opet as sa klupe: Rebić zabio i Bresciji, donio pobjedu Milanu!
1

Nakon što je u prošlom kolu s dva gola srušio Udinese (3-2), Ante Rebić nastavio je s odličnim partijama. Ovaj je put srušio Bresciju (1-0) i donio tri boda Milanu. U Bundesligi i dalje oduševljava Haaland s nova dva gola

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić golomu 71. minuti osigurao je minimalnu, ali vrijednu 1-0 (0-0) pobjedu Milana na gostovanju kod Brescije u susretu 21. kola talijanske Serie A.

Brescia v AC Milan - Serie A - Stadio Mario Rigamonti

Rebić se najbolje snašao u gužvi pred domaćim vratima te s četiri metra poslao loptu u mrežu. Bio je to njegov treći gol u dresu Milana ove sezone, a sva tri je postigao u posljednja dva nastupa, prije pet je dana bio dvostruki strijelac u 3-2 domaćoj pobjedi protiv Udinesea, a i u toj je utakmici postigao pobjednički gol i to u sudačkoj nadoknadi.

Iako je u prošlom kolu bio dvostruki strijelac, Rebić je i protiv Brescije na početku utakmice bio na klupi te je u igru ušao u 58. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trećom uzastopnom prvenstvenom pobjedom Milan je skočio na šesto mjesto ljestvice sa 31 bodom, jednim više od sedmog Cagliarija, a četiri manje od pete Atalante. Brescia je ostala u zoni ispadanja, 19. sa 15 bodova, koliko ima i 18. SPAL, dok 17. Lecce ima bod više, a posljednja Genoa bod manje.

Haaland zabio dva gola Kölnu

Nogometaši Borussije iz Dortmunda u prvoj su utakmici 19. kola njemačke Bundeslige na svom terenu svladali Köln sa 5-1 (2-0).

Bundesliga - Borussia Dortmund v FC Cologne

Borussia je već u prvom poluvremenu stigla do prednosti od 2-0 golovima Guerreira (1) i Reusa (29), a početkom nastavka Sancho (48) je povisio na 3-0. Uth (65) je potom smanjio na 3-1, ali je Haaland (77, 87) s dva gola u završnici potvrdio pobjedu domaćih.

Treća Borussia sada ima 36 bodova, koliko ima i drugi Bayern, a vodeći RB Leipzig, u čije je redove iz Dinama prešao Dani Olmo 21), joj bježi četiri boda. Köln je ostao 13. sa 20 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović