To je to što me zanima!

Opet huliganstvo: Juranović i Bašić napadnuti su u Zagrebu!

Huligani su nakon utakmice između Zagreba i Hajduka zamijenili Bašića i Juranovića za navijače Hajduka pa ih napali. Najgore je prošao Bašićev otac kojemu je rasječena arkada...
Vidi originalni članak

Nakon utakmice u Kranjčevićevoj između Zagreba i Hajduka (2-3) zagrebački hajdukovci su pošli kućama. Splitski dio ekspedicije vratio se autobusom prema Splitu, dok su igrači iz Zagreba ostali kod svojih kuća.

Na putu prema svojim domovima, u neposrednoj blizini stadiona, napadnuti su Josip Juranović i Toma Bašić, zagrebački hajdukovci, a prilikom napada lakše je ozlijeđen otac Tome Bašića koji je krvave glave završio na hitnoj.

- Kad smo stigli do auta, presrelo nas je nekoliko nepoznatih osoba. Toma Bašić i ja sjeli smo u auto, a oni su pokušali otvoriti vrata s Tomine strane. Izašao je njegov otac i jedan od napadača koji je bio pokriven maramom udario ga je šakom u glavu i rasjekao mu arkadu - kazao je za 24sata šokirani Josip Juranović.

- Mi smo izašli iz auta i rekli im da smo igrači, a ne navijači, na što su oni počeli bježati. Jednom je ispala metalna palica, a drugom mobitel, tako da znamo o komu se radi i nakon što Tominu ocu bude pružena pomoć na hitnoj, sve će prijaviti policiji - dodao je Juranović koji se nije nadao da će ga netko napasti u njegovu rodnom gradu.

Očito je da je skupina huligana oko Kranjčevićeve ulice tragala za navijačima Hajduka, a deblji su kraj izvukli igrači.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • GJURO 19.05.2016.

    Tocidaši pale zagrebačke aute s ljudima u Splitu bez problema,.....a u Zagrebu je frka zbog dva šamara

  • kozaribok 15.05.2016.

    Mogu samo reć (za nas Hrvate),malo nas je ,al smo govna (nažalost).Zato nam i je ovakvo stanje u državi,kakvo i je.

  • listovača 15.05.2016.

    Pokrivenim licem predstavljakog?Cijeli svijet zna tko radi masakre pod maramama.Sobzirom da ih obožava neka se njima pridruži,sigurno ga čeka jedan lijepi pojas i 70 djevica.SRETNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare