To je to što me zanima!

Opet očajno suđenje! Slovenac Damir Skomina uništio Romu

Roma je pobijedila Liverpool 4-2, ali je ispala jer su 'redsi' s 5-2 dobili prvu utakmicu. No tko zna što bi bilo da je Skomina sudio dva penala koja su bila za Romu te isključio Arnolda koji je obranio gol rukom
Vidi originalni članak

Ponovno loše suđenje u Ligi prvaka! Iz utakmice u utakmicu se ponavljaju nevjerojatne pogreške, a nakon Bayerna kojemu sinoć nije sviran penal u dvoboju s Real Madridom, stradala je i Roma.

VIDEO Katalonske naslovnice: Ovako prolazi Real Madrid, klasika...

Rimljanima glavni sudac Damir Skomina nije svirao čak dva čista jedanaesterca koja bi im na kraju donijeli nevjerojatan preokret, a kod jednog je Arnold trebao dobiti i crveni karton! Roma je pobijedila 4-2, a redsi su ukupno prošli u finale sa 7-6.

Odmah po povratku s poluvremena Karius je u svom kaznenom prostoru srušio Džeku i Roma bi dobila zasluženi jedanaesterac da pomoćni sudac nije digao zastavicu, tvrdeći da je Džeko bio u zaleđu.

 

Bila je to potpuno pogrešna odluka, što je pokazala i ponovljena snimka, a dogodila se pri vodstvu Liverpoola od 2-1. Idući previd dogodio se u 63. minuti kod rezultata 2-2 kada je Alexander-Arnold rukom obranio El Shaarawyev udarac!

Sudac se uopće nije oglasio.

 

Idi na 24sata

Komentari 263

  • danko1471991 03.05.2018.

    Pravi i istinski zaljubljenici u nogomet ne navijaju za Real i tocka...a oni koji navijaju(mislim na ljude iz Hrvatske) su toliko zaludeni onim zalizankom da vise nemaju ni vlastiti zivot i ne vide nista osim Ronalda...

  • nikluk20 03.05.2018.

    prvi nije ali drugi je sto posto....ruka uz tijelo a ne ruka uz glavu

  • nori 🖖 03.05.2018.

    Sad će im Digići uzeti i ono malo morja

Komentiraj...
Vidi sve komentare