To je to što me zanima!

Opet poludio: Bijesni Paire se iživljavao i uništio sve rekete...

Nakon što je pao, Paire udara reketom o podlogu nekoliko puta. Zatim se ustaje i iz sve snage baca taj isti reket. Nakon toga nogom odguruje klupu i baca, odnosno uništava novi reket...
Vidi originalni članak

Taman kad se mislilo da se smirio, da će u 30. godini života uspjeti povezati par dobrih turnira i pobjeda, evo njega opet sa svojim 'demonima'. Benoit Paire igrao je prvo kolo ATP turnira u Washingtonu protiv Marcosa Baghdatisa. Sve je bilo dobro dok Francuz nije promašio težak smash na break loptu Cipranina i pao. Onda je uslijedio - show. 

U sljedećem trenutku Paire udara reketom o podlogu nekoliko puta. Zatim se ustaje i iz sve snage baca taj isti reket. Nakon toga nogom odguruje klupu i baca, odnosno uništava novi reket. 

Za potpuni ugođaj, Paire je 'tankirao' posljednji gem i, naravno, razbio još jedan reket, onako, za kraj. Izgubio je 6-3, 3-6 i 6-2.

A da se ne bi smo fokusirali samo na loše stvari, Benoit se ipak potrudio pogoditi jedan lijepi 'tweener'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Armin van Buuren 01.08.2018.

    Nije loše pokazati neke emocije,razbiješ jedan reket i dobro,razumljivo je to nekada,ali ne treba praviti ovakav cirkus.Prema ovoj djeci/skupljačima lopti se ponašaju kao da su im robovi.Skupe mu sve rekete koje je pobacao,ustane sa klupe i krene prema terenu i onda ugleda jedan reketi i pomisli pa zašto ga ne bi opet bacio,a ti ga opet vrati na klupu,kao da mu je dresiran pas....A sada ako ga budu uopće i kaznili,kazniti će ga sa nekom cifrom koju zaradi u prvom kolu nekog turnira.Usput Serena je sinoć doživjela debakl i najteži poraz u karijeri....

  • 01.08.2018.

    Kaj se taj fura na Erica Cantonu s tom kragnom, inače i hrvatski zet Marcos zna kvalitetno razbiti par reketa u nizu...

  • teac_1 01.08.2018.

    Bez komentara. Zao mi je ove djece iskreno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare