To je to što me zanima!

Opet skupa: Mourinho dovodi Wesleya Sneijdera iz Turske?

The Sun piše kako Jose Mourinho želi dovesti Wesleya Sneijdera iz Galatasaraya. Mourinho i Sneijder surađivali su u Interu koji je tada osvojio Serie A i Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Jose Mourinho već se bacio na posao slaganja Chelseajeve momčadi za sljedeću sezonu. The Sun piše kako Mourinho želi dovesti Wesleya Sneijdera iz Galatasaraya. Mourinho i Sneijder surađivali su u Interu koji je tada osvojio Serie A i Ligu prvaka.

Nije tajna da je Sneijder nezadovoljan u Galatasarayu. Ne igra koliko misli da bi trebao i sigurno ne bi imao ništa protiv dolaska u Chelsea. Navodno bi ga i Galatasaray pustio za razumnu odštetu. Engleski tabloid piše o 7,5 milijuna eura, istu cifru za koju je Galatasaray doveo Sneijdera.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • katinho 05.06.2013.

    Dragi kladioničari nedavno smo otvorili blog jedan jedini pravi blog sa dokazima.Dajemo kvote od 2-10,.Naši tipseri detaljno analiziraju mečeve te vam šalju na mail.Zaradite mjesečnu plaću na ovaj način jer mi smo drugačiji od drugih.Imamo prave informacije.evo link bloga--> http://pobjednik888.blog.hr/ , ili upišite pobjednik888 u google..

  • DzozeMurinjo 05.06.2013.

    Zadnji i vezni red ima i to odlican.Jedino bi ga Mandzo mogao obradovati s obzirom kako postavlja igru i sto ocekuje od igraca.

  • user_102927 04.06.2013.

    Prestar!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare