To je to što me zanima!

Kraj sjajnom nizu: Levanteu prvi poraz, Real preuzeo vrh

Najveći hit ovosezonske Primere Levante doživio je prvi poraz u 10. kolu. Osasuna im je slavljem od 2-0 zaustavila niz od sedam pobjeda. Preskočili su ih Real i Barca
Vidi originalni članak

Nestvarna bajka Levantea privela se kraju. Bar što se tiče impresivnog niza pobjeda. Hit momčad Primere doživjela je prvi u sezoni u 10. kolu na gostovanju kod Osasune.

Domaćini su slavljem od 2-0 prekinuli niz od sedam uzastopnih pobjeda Levantea koji su do prvog poraza držali ljestvice ispred Reala i Barcelone.

U razmaku od četiri minute Cejuda i Nina su riješili pitanje protivnika, a Levante je prvim porazom pao na treće mjesto. Preskočio ih je prvoplasirani Real Madrid i drugoplasirana Barcelona. Gosti su pokušali s igračem više u zadnjih pola sata nešto promijeniti no nije im išlo.

Opet strijelac: Mate Bilić zabio i donio je bod Sporting Gijonu

Više od godinu i pol dana Mate Bilić je čekao na gol u dresu Sporting Gijona, a u samo četiri dana zabio je čak dva. Nakon što je hrvatski napadač u srijedu zabio izjednačujući gol u pobjedi svoje momčadi na gostovanju kod Mallorce, Bilić je zatresao mrežu u nedjelju u 11. kolu Primere.

Golom u 71. minuti donio je bod Sportingu (1-1) na domaćem terenu protiv Athletic Bilbaa. Bivši igrač Hajduka zabio je samo šest minuta nakon što je ušao u igru. Suigrač Barral mu je asistirao, a Bilić je opalio s 25 metara, a lopta se odbila od jednog igrača te promijenila smjer i završila u mreži.

Goste je u vodstvo doveo Suaseta u 62. minuti. Sporting je treću utakmicu zaredom bez poraza te trenutno drže 17. mjesto.

Primera, 11. kolo:

Osasuna - Levante 2-0 (Cejudo 40, Nino 44)

Sporting - Athletic Bilbao 1-1 (Bilić 71 / Susaeta 62)

Redoslijed: 1. Real Madrid 25, 2. Barcelona 24, 3. Levante 23, 4. Valencia 21, 5. Sevilla 17 (-1)...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • svirac26 30.10.2011.

    Citiram: "U razmaku od četiri minute Cejuda i Nina su riješili pitanje protivnika...." hahahaha, otkad se na tekmama rješava pitanje protivnika? :D

  • silaaa 30.10.2011.

    bar su sigurni da nece ispast iz lige

  • bosnia_80 30.10.2011.

    sad samo treba mudro, polako, recimo...barcu nakantati kod kuće i odigrat na remi u gostima ..i to je to :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare