Obavijesti

Sport

Komentari 22

Kraj sjajnom nizu: Levanteu prvi poraz, Real preuzeo vrh

Kraj sjajnom nizu: Levanteu prvi poraz, Real preuzeo vrh
3

Najveći hit ovosezonske Primere Levante doživio je prvi poraz u 10. kolu. Osasuna im je slavljem od 2-0 zaustavila niz od sedam pobjeda. Preskočili su ih Real i Barca

VIDEO

Nestvarna bajka Levantea privela se kraju. Bar što se tiče impresivnog niza pobjeda. Hit momčad Primere doživjela je prvi u sezoni u 10. kolu na gostovanju kod Osasune.

Domaćini su slavljem od 2-0 prekinuli niz od sedam uzastopnih pobjeda Levantea koji su do prvog poraza držali ljestvice ispred Reala i Barcelone.

U razmaku od četiri minute Cejuda i Nina su riješili pitanje protivnika, a Levante je prvim porazom pao na treće mjesto. Preskočio ih je prvoplasirani Real Madrid i drugoplasirana Barcelona. Gosti su pokušali s igračem više u zadnjih pola sata nešto promijeniti no nije im išlo.

Opet strijelac: Mate Bilić zabio i donio je bod Sporting Gijonu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Više od godinu i pol dana Mate Bilić je čekao na gol u dresu Sporting Gijona, a u samo četiri dana zabio je čak dva. Nakon što je hrvatski napadač u srijedu zabio izjednačujući gol u pobjedi svoje momčadi na gostovanju kod Mallorce, Bilić je zatresao mrežu u nedjelju u 11. kolu Primere.

Golom u 71. minuti donio je bod Sportingu (1-1) na domaćem terenu protiv Athletic Bilbaa. Bivši igrač Hajduka zabio je samo šest minuta nakon što je ušao u igru. Suigrač Barral mu je asistirao, a Bilić je opalio s 25 metara, a lopta se odbila od jednog igrača te promijenila smjer i završila u mreži.

Goste je u vodstvo doveo Suaseta u 62. minuti. Sporting je treću utakmicu zaredom bez poraza te trenutno drže 17. mjesto.

Primera, 11. kolo:

Osasuna - Levante 2-0 (Cejudo 40, Nino 44)

Sporting - Athletic Bilbao 1-1 (Bilić 71 / Susaeta 62)

Redoslijed: 1. Real Madrid 25, 2. Barcelona 24, 3. Levante 23, 4. Valencia 21, 5. Sevilla 17 (-1)...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu