To je to što me zanima!

Opet za manji broj ljudi: Evo gdje gledati Dinamo - Salzburg

Bilo je dosta kritika, ali kada vidite na koji smo način došli do Lige prvaka i koliko smo golova dali, to je za respekt. Utakmice u Milanu i Salzburgu su pokazale da nam malo nedostaje, rekao je Čačić uoči Salzburga
Vidi originalni članak

Šest dana nakon poraza u Salzburgu Dinamo ima priliku uzvratiti prvaku Austrije za minimalan piraz (0-1). Dinamovci su, nakon početne senzacije protiv Chelseaja, doživjeli dva poraza i pali su na začelje skupine, no šanse i za prolazak i za proljeće u Europi još uvijek imaju.

VAHID HALILHODŽIĆ 'Dečki, budite drski! Dinamo je spreman za iskorak u Europi, a Salzburg nije bolja momčad...' UOČI SALZBURGA Stigla naredba iz Uefe: Dinamo mora promijeniti izgled tribine

Stoga, danas je imperativ isključivo pobjeda. Prvi put ove sezone Dinamo će igrati u večernjem terminu Lige prvaka od 21:00.

POGLEDAJTE VIDEO: 'DINAMO ĆE POBIJEDITI 3:0'

- Najvažnija utakmica do sada u ovom dijelu natjecanja. Sami smo si zakuhali situaciju u skupini, ali i dalje se možemo izboriti za ostanak u Europi na proljeće. Iza nas su dva gostovanja, rezultatski neuspješna, ali iz obje utakmice smo izašli sa spoznajom da smo konkurentni, da nismo zalutali u Ligu prvaka. Neke stvari smo naučili, vidjet ćemo koliko smo spremni toga primijeniti danas - rekao je trener Ante Čačić, pa nastavio: 

- Optimist sam, utakmica u Salzburgu je mogla otići na drugu stranu, imali smo dobrih partitura, ali i slabosti. Nedostajalo nam više energije i kuraže, malo jači posjed lopte, ali u današnjem nogometnom ambijentu vjerujem da ćemo dati maksimum, pa uz mirnu glavu i vruće srce doći do punog plijena. Nemamo Boška Šutala i Luku Menala, njih dvojica nisu nam na raspolaganju, dok je Emreli opet u kadru. 

Dinamovci su, dojam je, mogli i više od poraza u Salzburgu, ali nedostajalo je više hrabrosti.

POGLEDAJTE VIDEO Dobro raspoloženi dinamovci odradili trening uoči Salzburga PRESS DINAMA Čačić: Ne sjećam se ofenzivnijeg Dinama u Europi, a Drmić je jako korektan i sve smo riješili!

- Ja se ne sjećam da je Dinamo ikada igrao ofenzivnije, to se vidi po našoj efikasnosti u HNL-u i Europi. U Ligi prvaka se igra ofenzivno koliko nam suparnik dopusti, do sada nismo bili uspješni. Ali, u toj momčadi su Oršić, Petković, bio je i Drmić, tu je Ivanušec..., imali smo dva ofenzivna bočna igrača, Ademi koji stalno ide prema naprijed, bilo je to ofenzivno, ali nam je u Salzburgu falilo više kuraže. Najveći problem je bio što smo ulazili u pojedinačne tehničke greške koje su nam lomile sigurnost, tu smo imali problema. Realno, imali smo isto prilika kao i oni, utakmicu je prelomio jedan penal.

POGLEDAJTE VIDEO: STREET STYLE NATJECANJE U PULI

Maksimir je opet rasprodan, oko 24.000 navijača opet će biti velika podrška Modrima.

- Vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat, ovo je ozbiljno natjecanje, ovo je Liga prvaka. Nije lako osvajati bodove u našoj skupini, ali Dinamo je otvorio tu skupinu s pobjedom protiv Chelseaja, to diže apetite u javnosti i kod naših igrača. Bilo je dosta kritika, ali kada vidite na koji smo način došli do Lige prvaka i koliko smo golova dali, to je za respekt. Utakmice u Milanu i Salzburgu su pokazale da nam malo nedostaje, možemo li to preskočiti vidjet ćemo u sljedeće tri utakmice - rekao je Čačić.

Utakmicu u izravnom prijenosu možete pratiti na programu ArenaSport 1.

POGLEDAJTE VIDEO: SVJETSKI PRVAK U FREESTYLE NOGOMETU

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Skychaser 12.10.2022.

    Aplikacija za mobitel i i smart view spajanje mobitela na tv i to je to.

  • Skychaser 12.10.2022.

    Aplikacija za mobitel i smartview spajanje mobitela na tv i to je to.

  • Ironman1202 11.10.2022.

    Sramota da Dinamo igra na Maksimiru a prijenos na Arena Sport programu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare