To je to što me zanima!

Oproštaj zvijezda poslije SP-a: Didier Drogba posljednji u nizu

Lahm, Gerrard i Drogba najskuplji su igrači koji su poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu odlučili da je vrijeme za kraj reprezentativne karijere. Oprostili su se i Hrvati
Vidi originalni članak

Goal.com izračunao je kako su reprezentacije poslije Svjetskog prvenstva ostale bez igrača vrijednih 73 milijuna eura. Među onima koji su se oprostili najveće je iznenađenje odlazak Philippa Lahma, koji je sudjelovao u čak pet polufinala na velikim natjecanjima, a još je uvijek tek 30-godišnjak. 

Steven Gerrard i Didier Drogba nešto su stariji, kao i David Villa i Xavi Hernandez, koji su napustili španjolsku reprezentaciju. Villa je otišao kao najbolji strijelac reprezentacije s 59 golova u 97 nastupa, a Xavi kao nositelj igre u veznom redu na putu do dva europska i jednog svjetskog zlata. 

Otišli su i Eduardo, Vukojević i Pletikosa, za Bosnu i Hercegovinu neće više igrati Ibričić i Spahić, a Amerikanci su pokazali da imaju budućnost i poslije Landona Donovana

Više o egzodusu nakon SP-a pročitajte na Goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KTBFFH ZG 10.08.2014.

    Polako odlaze legende i igracine, a dolaze nove nade. Sada slijede vremena velikih promjena.

  • sale01 10.08.2014.

    Tesko je danas biti pravi covjek,pravi nogometas ...Jos jedna Legenda odlazi u mirovinu uzdignute glave..DROGBA you are Legend..!!!

  • strmi007 09.08.2014.

    Legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare