To je to što me zanima!

Opsovao je 'majku šiptarsku': Austrijanci ostaju bez Marka Arnautovića protiv Nizozemske

Iako se ispričao i rekao kako ne radi razlike među ljudima, vulgaran ispad nogometaša Austrije srpskog porijekla stajat će ga nastupa u drugom kolu Eura u kojem njegovi mogu osigurati drugi krug
Vidi originalni članak

Je*at ću ti majku šiptarsku, ispalio je na tečnom srpskom Makedoncu Egzjanu Alioskom austrijski nogometni reprezentativac Marko Arnautović (32) nakon što je zabio gol Sjevernoj Makedoniji na otvaranju Eura.

Uefa mu je u srijedu zbog vrijeđanja drugog igrača izrekla jednu utakmicu suspenzije pa će propustiti utakmicu drugog kola Eura u četvrtak u Amsterdamu u kojoj Austrijanci igraju protiv Nizozemske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Arnautović se u međuvremenu ispričao.

- Priznao sam da sam se loše ponašao i ispričao se, nema opravdanja aza moje ponašanje. Odrastao sam s ljudima iz različitih zemalja i kultura i jasno se zalažem za različitost. Svi koji me poznaju to znaju, važno je da naglasim to - rekao je Arnautović.

Donirao je i 25.000 eura za projekte integracije stranaca u društvo pa se čini kako je time izbjegao i težu kaznu.

Incident s utakmice možete pogledati OVDJE.

Bivši igrač Twentea, Intera, Werdera, Stokea i West Hama, danas u Shanghai Portu u Kini, ranije je ponosno govorio o porijeklu.

- Srbin sam, ali ne mrzim ni Bosnu, ni Hrvatsku niti bilo koju drugu slavensku zemlju. Razumijem da ljudi na Balkanu i dalje misle da smo u ratu, ali za mene rat više ne postoji. Svima želim sve najbolje i ne želim govoriti o ratu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Sokreheavygun29 18.06.2021.

    Nadam se da taj polupatuljak i pola frtalja od igrača neće više vidjeti ikakvu scenu a kamoli veliku nogometnu.

  • Exterminator 17.06.2021.

    Ima li Srba u Novoj Gvineji , Pappua , Solomonski otoci zna netko ?

  • Exterminator 17.06.2021.

    Ja mu ne bi toliko uzeo za zlo , Marko Arnautović je i sam Albanac porijeklom ali iz nekog razloga skriva to i izjašnjava se kao srbin , neka mu , kupio je Uefi jedan jeftini auto za 25 K :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare