To je to što me zanima!

Opušteni Olmo slikao suigrače, stigla i ponuda premierligaša?

Marija Gavranovića na posudbu želi Birmingham, a napadač Dinama je zatražio 'time-out' od dva dana kako bi razmislio o toj opciji. I onda će se izjasniti, riješiti pitanje svoje budućnosti...
Vidi originalni članak

Nedjelja je u rovinjski hotel Lone donijela pravu laganicu, igrači su u jutarnjim satima u dvije grupe odradili lakši trening. Oni koji su dan ranije sudjelovali u pobjedi (2-1) nad Slovackim su se rastrčali u sklopu hotela, dok je druga skupina igrača (oni koji su veću minutažu imali protiv Lokomotive) izašla na teren. A s njima je, opet prilično vedar i nasmijan, bio Dani Olmo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fascinantno je gledati kako mladi Španjolac trenira, kako se ponaša, te koliko miran bez obzira na sve špekulacije koje se posljednjih tjedana događaju oko njega. Dapače, baš je Olmo na tom treningu bio generator odlične atmosfere i dobrog raspoloženja. Dani Olmo posljednji je izašao na teren, pa uzeo fotoaparat od fotografa Pixsella Marka Lukunića, te slikao svoje suigrače. Bilo je zanimljivo gledati kako se Španjolac snalazi s druge strane fotoaparata, i to mu ide vrlo dobro.

- Ajmo Zagi, okreni se - vikao je raspoloženi Olmo Danijelu Zagorcu, pa onda Komnenu Andriću i Dini Periću dobacio:

- Uh, kakva slika, odlično izgledate, baš sam vas dobro uhvatio.

Naravno, svi su se nasmijali, pa krenuli na trening. Igrači su to odrađivali razne vježbice, Sandro Kulenović je trenirao samostalno, dok su treneri vratara Čavlina i Žufić 'maltretirali' Zagorca i Krkalića.

Dani Olmo i dalje u glavi - armirani beton. Sve priče oko njega gotovo nimalo ne utječu na njegovo raspoloženje, Španjolac je i dalje nasmijan u razgovorima s novinarima, prilikom slikanja s djecom, dijeli autograme bez ikakvog pogovora. Baš za svaku pohvalu, a njegova situacija je i dalje neizvjesna. Iz Rovinja stiže priča kako je danas u Maksimir došla i ponuda jednog engleskog premierligaša, te kako su u 'modrom' klubu zadovoljni ponuđenim. Kako će se ta priča razvijati, vidjet ćemo sljedećih dana.

Mario Gavranović i dalje razmišlja o ponudi Birminghama, iskusni je napadač kod sportskog direktora Zorana Mamića zatražio 'time-out' od dva dana, a onda će donijeti svoju odluku o nastavku karijere. Kako saznajemo, Gavranoviću se ne sviđa opcija posudbe, više bi ga zanimao transfer u redove engleskog drugoligaša, ali i tu će sve biti jasnije za par dana. Ili samo dva dana, kada prođe zatraženi 'time-out'.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dvadeset četiri 20.01.2020.

    Tata iz inozemstva spušta loptu na zemlju prije odlučujućeg financijskog udarca. Odmah je i atmosfera među robovima relaksirajuća.

  • čoviksjuga 20.01.2020.

    Stara metoda laži, laži i laži i na kraju ćeš nekoga i prevariti. Ali Mamić Theory je pročitana knjiga. Pogotovo sada kad više nema vraćanja 50% u kešu ispod stola.

  • tom1slav 20.01.2020.

    Kiseli..nedaj mu da ti dira fotic..bude nekaj pokvario!:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare