To je to što me zanima!

Orit će se pjesma Boysa: Pred City rasprodan i Sjever dolje...

Nema straha hoće li dinamo imati podršku protiv Manchester Cityja u Maksimiru. Nakon što su Zapad i Istok (oko 21.000 mjesta) rasprodani za (oko) sat vremena, planuo je i dom najžešćih Boysa...
Vidi originalni članak

Ulaznice za utakmicu Lige prvaka između Dinama i Manchester Cityja puštene su u prodaju u  subotu u 11 sati, a najvjerniji navijači su satima čekali ispred blagajni kako bi bili sigurni da će biti na tribinama na povijesnom okršaju. I bio im je to jako pametan potez. Nakon Istoka i Zapada, rasprodan je i donji dio Sjevera koji ima  4.950 sjedećih mjesta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDEO: CITY ČEKA PLAVI PAKAO U 60 minuta rasprodali Zapad i Istok, dinamovci došli s čajem

Za nekakvih sat vremena otkako su puštene u prodaju, više se nije moglo birati mjesto s koje biste promatrali čarolije Petkovića, Olma i društva protiv Pepa i njegovih uzdanika. Istok i Zapad su planuli, a oni obuhvaćaju otprilike 21.000 mjesta. 

Bili su od ranog jutra pred maksimirskim blagajnama i muškarci i žene. Nekoliko slojeva odjeće, stolice, dekice, a onda ono najslađe - topli čaj koji su im donijeli upravo igrači Nenada Bjelice. Znaju i oni što bi im značilo 30.000 grla i 60.000 dlanova. A bit će ih, kako je krenulo, za ona dobra, dobra, dobra stara vremena.

KOMENTAR Vjerujete u ostanak Olma? OK, ali budimo realni, jako teško...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo sa Cityjem igra u srijedu od 18:55, a engleska je momčad uvjerljivo prva u skupini, dok će  momčadi Nenada Bjelice trebat  dobar rezultat kako bi nadoknadili promašene prilike protiv Šahtara i poraz od Atalante, no s ovim 12. igračem, 'modri' snovi još uvijek žive.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 09.12.2019.

    U predhodnim utakmicama Dinama u lp hodam ulicom i cujem kako ljudi slave golove protiv Dinama...sramota a zapravo ljubomora..to su "veliki" Hrvati

  • 09.12.2019.

    )))) Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.BredHot.com

  • vedii888 08.12.2019.

    Dinamo če dobit Manchester city malo sutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare