To je to što me zanima!

Orsat Zovko: UFC najozbiljnije razmišlja o dolasku u Hrvatsku

"Ima istine u glasinama da UFC stiže u Hrvatsku. Bio sam na dva sastanka s njihovim čelnicima i oni ozbiljno razmišljaju o produkciji svog "eventa" kod nas"
Vidi originalni članak

Nakon K-1 World Grand Prixa i Gloryja u ožujku, u Hrvatsku bi mogla doći i najspektakularnija borilačka organizacija - UFC!

- Ima istine u glasinama da UFC stiže u Hrvatsku. Bio sam na dva sastanka s njihovim čelnicima i oni ozbiljno razmišljaju o produkciji svog "eventa" kod nas - rekao je Orsat Zovko za Fight Site.

Zovko je vlasnik Fight Channela i predsjednik FFC-a.

- Ne smijem govoriti o detaljima, ali to bi bila sjajna stvar za Hrvatsku i Zagreb, veliko priznanje za domaći borilački sport.

Arena bi bila domaćin, a kako to obično UFC radi, za tu priredbu bi potpisao i nekoliko perspektivnih regionalnih boraca.

- Već par godina smo njihov partner za ovaj dio svijeta i logično je da će nas pitati za mišljenje - zaključio je Zovko.

UFC u Zagreb sigurno ne bi doveo neka od najvećih svojih imena, ali bi vrlo lako moguće u glavnim borbama bili Igor Pokrajac, možda čak i Stipe Miočić.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • denis-zg 17.01.2014.

    Bilo bi to super ..... imamo uvjete i borce koji bi to mogli izvesti!

  • Bad Blue Boy 14.01.2014.

    e to bi bilo lipo...

  • gunner-provokator 14.01.2014.

    naravno da dolaze u arenu zagreb!! zagreb je centar države, glavni grad..neće valjda doć u neke manje gradove i arene poput osijeka, il splita

Komentiraj...
Vidi sve komentare