To je to što me zanima!

Osijek doveo novog napadača: Došao Urugvajac iz Domžala

Osijek se pojačao s dva Urugvajca. Sasha Aneff je napadač i dolazi na posudbu iz Domžala gdje je bio najbolji strijelac. Stoper Platero dolazi iz švicarskog Wila
Vidi originalni članak

Sasha Alexander Aneff Medrano (23) novi je napadač Osijeka. Urugvajac koji ima i bugarsku putovnicu u Osijek dolazi iz Domžala.

vodećoj momčadi slovenske prve lige Aneff je prvi strijelac. Pet golova zabio je u prvenstvu, a dva je još dodao u kupu Slovenije. Mladi napadač visok je 187 centimetara te je redovito nastupao u urugvajskoj U-20 reprezentaciji. U Osijeku će biti na posudbi do kraja sezone, a sve financijske obaveze prema njemu preuzima menadžerska agencija preko koje i dolazi u Gradski vrt.

Osim u napadu, Osijek će i u obrani pojačati jedan Urugvajac. Stoper Federico Platero Gazzane (24) također je stigao na šestomjesečnu posudbu. Platero u Osijek dolazi iz švicarskog Wila.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Boris123 16.02.2015.

    i dva kamerunca su na probi, vjerovatno ce i oni potpisat

  • nopliz, nopliz 16.02.2015.

    odakle njima pare za pojačanja??

  • Jurebuljat 16.02.2015.

    Osijek i Zadar sad su jači od Splita i Istre,Split bi se po imenima trebao boriti za 2 mjesto,al su napravili veliku pogrečku što su doveli ovog katastrofalnog trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare