To je to što me zanima!

'Osijek je izrastao baš u veliku organizaciju, mi ćemo i klečati'

Slavenu u prilog nikako ne idu međusobni susreti. U zadnjih 19 kroz posljednje četiri godine pobijedio je Slavonce tek dvaput. Pa recept za pobjedu očekivano mora biti "stipićevski"
Vidi originalni članak

U razmaku od četiri dana Slaven Belupo odigrat će drugu utakmicu. Ili čak treću u osam dana. U srijedu su Koprivničani odigrali bez golova s Lokomotivom, što im je bio čak peti remi sezone u ukupno devet utakmica.

POGLEDAJTE VIDEO: Tomislav Stipić konobari

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLAVEN BELUPO - LOKOMOTIVA 0-0 Nitko kao Slaven: Protiv Lokosa odigrao već peti remi u sezoni

U subotu u 15 sati dolazi im, pak, još jači i zahtjevniji protivnik, ali Osijek je posljednju utakmicu odigrao još 6. listopada. Pa ako Slaven negdje ima prednost...

- Nogometni klub Osijek izrastao je u zaista veliku organizaciju. Postali su jako ambiciozni sa skupocjenom momčadi i jako dobrim trenerom - najavio je dvoboj Slavenov trener Tomislav Stipić pa se podsjetio.

- Osobno sam s Osijekom dosad igrao tri puta i uvijek smo bili bliže pobjedi. Ovog puta ćemo učiniti sve da dođemo do sva tri boda jer imamo veliku želju za pobjedom.

Međutim, Slavenu u prilog nikako ne idu međusobni susreti. U zadnjih 19 kroz posljednje četiri godine pobijedio je Slavonce tek dvaput. Pa recept za pobjedu očekivano mora biti "stipićevski".

- U momčadi, klubu i oko kluba su trenutno zaista pozitivne vibracije koje želimo dodatno iskoristiti. Veselimo se ovoj utakmici, a moji momci će, ako treba, i klečeći odraditi ovaj zadatak - u svom je stilu poručio Stipić.

OPORAVIO SE OD OPERACIJE Bjelica se vraća nakon mjesec dana: Izostanci? Nisu problem

Njegov kolega Nenad Bjelica sutra se, pak, vraća na klupu nakon zdravstvenih problema.

- U svakoj utakmici su moguća tri boda tako da mi u svakoj utakmici želimo maksimum. Ono što očekujem od momčadi, jest da da maksimum bez obzira na to tko istrči na teren. Vjerujem u cijeli kadar ove momčadi, to ću pokazati sad u ovoj utakmici, a na njima je da se pokažu i dokažu da su vrijedni biti članovi ove momčadi i da se s njima isto može pobjeđivati. Ne vidim nikakav problem u izostancima, dapače, radujem se što možemo dati priliku drugim igračima - poručio je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZG U SRCU 31.10.2020.

    Ajmo Neno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare