To je to što me zanima!

Osijek kao Barca: Novi Nikeov retro dres zaludio je Slavonce

Fotografije novog dresa Osijeka objavila je Bijelo-plava birtija, Facebook stranicu koju uređuju navijači osječkog prvoligaša, a Nikeov dres za sljedeću sezonu dobio je sjajne kritike
Vidi originalni članak

Barcelona je prije dvije godine prvi put u 115-godišnjoj povijesti kluba umjesto tradicionalnih uspravnih na dres stavila vodoravne pruge. NK Osijek će sljedeće godine prvi put u 70 godina kluba imati dres s vodoravnim linijama.

Fotografije novog dresa Osijeka objavila je Bijelo-plava birtija, Facebook stranicu koju uređuju navijači osječkog prvoligaša, a Nikeov retro dres za sljedeću sezonu dobio je sjajne kritike. Nema navijača Osijeka kojem se ne sviđa što zapravo i nije čudo obzirom da su baš navijači tražili takav dres. I dobili su ga.

Izbornik Ante Čačić više ne ide samo na Maksimir, Poljud i Rujevicu kako bi gledao potencijalne reprezentativce. Tako je Osijekov Nikola Matas dobio predpoziv Čačića za China cup i ako se netko otpadne s popita, 29-godišnji branič upada.

Osijek je hit prvog dijela prvenstva, a u nastavak sezone ulazi s trećeg mjesta, s bodom više od Hajduka nakon 11 pobjeda, pet remija i samo četiri poraza.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • oree77 22.12.2016.

    odlican!!

  • Dr.Mr.Sc.Imc 22.12.2016.

    Mnogo dobri dresovi!

  • mestar 22.12.2016.

    Posto su sad madari vlasnici, mogli su onda umjesto plavih zelene pruge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare