To je to što me zanima!

Osijek lako protiv četvrtoligaša: Mierez branio od 88. minute!

Hrvatski doprvak nije dopustio iznenađenje u šesnaestini finala Hrvatskog kupa. Osijek je u Beletincu bio bolji od domaćina, Bednje, s 3-0 golovima Čeberka, Bočkaja i Dakua...
Vidi originalni članak

Osijek je u šesnaestini finala Hrvatskog kupa slavio protiv Bednje u Beletincu s 3-0 i tako nastavio put prema 'Rabuzinovom suncu'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NIŽELIGAŠ BELETINEC Na Bjelicu idu studenti koje predvodi saborska zastupnica

Neizvjesnost je trajala punih 120 sekundi nakon čega je Čeberko glavom zabio za vodstvo Osječana. Na 2-0 je povećao Petar Bočkaj fantastičnim udarcem iz slobodnjaka u 29. minuti. 

Namjestio je 'Pero Bombarder' loptu na nekih 18 metara i savršeno pogodio preko živog zida u nebranjeni dio Medvedove mreže. Mogli su Osječani i do uvjerljivijeg vodstva u prvom dijelu, ali domaći golman danas je odlično branio.

Hrvatski je doprvak usporio u drugom dijelu. Nije ni izbliza stvarao šansi kao u prvom, no Daku je u 77. mirno pogodio za konačan rezultat.

ADUT BELETINCA Osječanima prijeti kvizaš koji je briljirao na Milijunašu i Potjeri: Baš sam htio pobijediti Kotigu

Od 88. minute na gol Osijeka je stao najbolji strijelac Prve HNL iz prošle sezone, Ramon Mierez, koji je zamijenio Malenicu koji je pocrvenio, a do tog je trenutka Bjelica potrošio sve zamjene.

Momčad Nenada Bjelice prošle je godine ispala u četvrtfinalu kada je u Gradskom vrtu slavila Rijeka s 2-1 uz promašen kazneni udarac Ramona Miereza. Inače, 'Rabuzinovo sunce' jedini je trofej kojeg su Osječani osvojili u svojoj povijesti (1999.). 

IGRA PROTIV BJELICE 'Zbog Tuđmana sam se morao javno ispričati Silviju Mariću'

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ToniMontana 15.09.2021.

    Da je branio Nevistic, nebi dobio sigurno crveni karton.

  • KEŠŠ 15.09.2021.

    Lorenzo bolje se više ne javljaj...pa taj Sheriff je upravo pobjedio Šahtjar sa 2:0. Nema tebi pomoći..

  • 15.09.2021.

    Hahaha, uvijek kad vidim komentar od ovog San Lorenza prvo se pitam je li moguće da to netko misli ozbiljno, onda krenem odgovarat na komentar pa si mislim da nema smisla jer da ima smisla s njim raspravljat vjerojatno ne bi pisao takve komentare. Vjerojatno te jako veseli kad nam digneš svima tlak, nema druge. Jer ajde da je Hajduk tu negdje uz bok Dinamu... Ti uz sve kaj se događa u Hajduku zadnjih desetak godina spominješ Dugo Selo i Naftaš. 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare