To je to što me zanima!

Osijek krenuo pobjedom: Kod Santa Colome minimalno dobili

Nogometaši Osijeka pobjedom su otvorili nastup u Europi. Osječani su kod andorske Santa Colome slavili 1-0 u 1. pretkolu Europske lige golom Miličevića
Vidi originalni članak

U svoju europsku avanturu nogometaši Osijeka krenuli su pobjednički slavljem na gostovanju u Andori u četvrtak. Momčad Stanka Mršića u prvoj utakmici 1. pretkola Europske lige minimalno je s 1-0 slavila kod andorskog doprvaka FC Santa Colome.

Pobjednički gol zabio je Ivan Miličević u 77. minuti, a ušao je u igru krajem prvog poluvremena. Utakmica nije obilovala velikim prilikama, no strijelac se odlično snašao na drugoj stativi nakon ubačaja iz kornera te s lijeve strane matirao golmana.

Uzvrat se igra 12. srpnja u Gradskom vrtu, a u slučaju prolaza Osijek u 2. pretkolu igra protiv pobjednika sjevernoirskog Cliftonvillea i švedskog Kalmara.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 24nogomet 06.07.2012.

    1.nova imena su tu 2.momčad nije uigrana 3.sam put po sebi je iscrpljujuč 4.nikome nije lako igrat protiv bunkera 5.zato ne sserite!

  • SpužvaBob 06.07.2012.

    Odlično, pobjedi se ne gleda u zube, bit će još bolje u uzvratu.

  • vedroboy 06.07.2012.

    95% od vas nije ni gledalo tekmu pa sad ovdje nesto pametuju. Osijek je igro dobro, dominirao utakmicu i to je najbitnije, s jednim golom prednosti su fakticno prosli. Teren je jako los bio, andoranzani su igrali bunker i kontru

Komentiraj...
Vidi sve komentare