To je to što me zanima!

Osijek može na Tottenham u playoffu Konferencijske lige, Riječani imaju nešto lakši put...

Momčad Nenada Bjelice će u trećem pretkolu KL igrati protiv CSKA Sofije, dok će se momčad Gorana Tomića za playoff boriti sa škotskim Hibernianom. Evo na koga mogu u playoffu...
Vidi originalni članak

Hajduk je svoj ovosezonski europski put okončao u Kazahstanu, dok su Osijek i Rijeka izborili treće pretkolo Konferencijske lige. Momčad Nenada Bjelice će tamo igrati protiv CSKA Sofije, dok će se momčad Gorana Tomića za playoff boriti sa škotskim Hibernianom, a evo na koga hrvatski predstavnici mogu na posljednjoj prepreci prema grupnoj fazi Konferencijske lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osijek

Hrvatski doprvak se nalazi u drugoj grupi kao nenositelj te u playoffu može na pobjednike ogleda: Ujpest (Mađarska) - Basel (Švicarska), AEL Limassol (Cipar) - Qarabag (Azerbajdžan) i TNS (Wales) - Viktoria Plzen (Švicarska). Ali i jednu 'krupniju' ribu, londonski Tottenham.

Rijeka

HIBERNIAN FC Tko su sljedeći riječki protivnici? Sve što trebate znati o Hibsima

Riječani su također nenositelji, ali je njihov put prema grupnoj fazi Konferencijske lige kud i kamo lakši. Njihovi potencijalni protivnici su pobjednici ogleda: Astana (Kazahstan) - KuPS (Finska), PAOK (Grčka) - Bohemian (Irska), Feyenoord (Nizozemska) - Luzern (Švicarska), Gent (Belgija) - RFS (Latvija).

Hrvatski predstavnici, naravno, prvo moraju proći treće kolo da bi uopće došli do playoffa, a protivnika će saznati 2. kolovoza kada na rasporedu ždrijeb u Nyonu.

VIŠE ODMORA ZA EUROPU Nakon Dinama i Rijeka odgodila utakmicu četvrtog kola HNL-a

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 01.08.2021.

    A jbt Osijek bas nece. Prvo dobe definitivno najtezeg protivnika od svih nasih klubova pa sad opet ako prođu Cska ih cekaju nagezne mine... ako uspiju do skupina Bijelici treba kip dic u osijeku

  • Tishma 01.08.2021.

    A ajduk????

  • Palmanova 31.07.2021.

    korak po korak..prvo Cska i Hibernian izbacit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare