Obavijesti

Sport

Komentari 123

Nakon Dinama i Rijeka odgodila utakmicu četvrtog kola HNL-a

Nakon Dinama i Rijeka odgodila utakmicu četvrtog kola HNL-a

Dinamo je s Istrom trebao igrati u 4. kolu HNL-a 7. kolovoza, no taj susret odgođen je na zahtjev hrvatskog prvaka jer samo tri dana kasnije 'modre' čeka uzvratni susret trećeg pretkola protiv Legije

VIDEO

Još samo četiri utakmice dijele Dinamo od glavnog cilja, a to je grupna faza Lige prvaka. Prošle sezone 'modri' su ostali bez elitnog natjecanja nakon što su ispali od Ferencvarosa u trećem pretkolu, no tada su okolnosti bile drugačije. Igrala se samo jedna utakmica, svatko je svakoga mogao iznenaditi, no nadamo se da se to neće dogoditi i ove godine.

Pokretanje videa...

Dinamo VIDEO

Dinamo je bio uvjerljiv u prva dva pretkola. Prvo je s ukupnih 5-2 izbacio islandski Valur, a onda se bez problema obračunao s ciparskom Omonijom (3-0 ukupno). Sada slijedi možda i najteži zadatak ove sezone u Europi, slijedi borba s varšavskom Legijom.

Ritam je iscrpljujuć i naporan, što sigurno ostavlja tragove na igračima pa je svaka pomoć dobrodošla kako bi igrači bili što odmorniji i spremniji za europske utakmice, a to je na početku sezone uvijek u glavnom fokusu. 

Dinamo prvi susret s Legijom igra u srijedu od 20 sati na Maksimiru, a za uzvrat u Varšavi imat će šest dana odmora jer je HNS odgodio susret četvrtog gola s Istrom.

- Sukladno odluci Povjerenika za natjecanje Prve HNL, a na zahtjev GNK Dinamo sukladno članku 4. Propozicija natjecanja, zbog priprema za nastup u uzvratnoj utakmici 3. kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka odgođena je utakmica 4. kola Hrvatski Telekom Prve lige NK Istra 1961 - GNK Dinamo. Novi termin utakmice bit će određen naknadno - objavio je Dinamo.

Omonoia i Dinamo sastali se drugoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka

Nešto duži predah sigurno će dobro doći momčadi Damira Krznara kako bi se odmorili i što bolje pripremili za uzvrat te tako osigurali plasman u play-off Lige prvaka. 

'Modre', pak, u nedjelju od 21 sat čeka prvi ovosezonski derbi. Na Maksimir stiže Rijeka

Upravo su Riječani nešto kasnije također potvrdili kako će odogditi utakmicu 4. kola Prve HNL.

- Utakmica četvrtog kola Hrvatski telekom Prve lige, između Rijeke i Lokomotive, što se trebala odigrati 8. kolovoza u 21 sat na stadionu HNK Rijeka, odgođena je. Rijeku u narednom periodu očekuju dva važna ogleda u trećem pretkolu Konferencijske lige protiv Hiberniana. Odgođena utakmica odigrat će se u prvom idućem slobodnom terminu - stoji u službenoj objavi Rijeke.

Rijeku očekuje teško gostovanje kod Dinama na Maksimiru nakon čega odmah u četvrtak igra sa škotskim Hibernianom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome