To je to što me zanima!

Osijek otkrio ime i logo novog stadiona na Pampasu, poznato i koja će utakmica biti premijerna

Stadion je kapaciteta 13.005 mjesta i najviše, četvrte Uefine kategorije, a na njemu će se moći održavati i konferencije i prezentacije
Vidi originalni članak

Novi stadion NK Osijeka, radnog imena Pampas, službeno će se zvati Opus Arena. Potvrdio je to klub iz grada na Dravi u četvrtak u objavi na službenim stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO: Opus Arena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zainteresirani će ga prvi put moći obići u subotu od 17 do 20 sati tijekom dana otvorenih tribina i tako odabrati sektor, red i sjedalicu za godišnju ulaznicu, čija prodaja počinje u ponedjeljak.

"Mađarski holding Opus Global, koji je između ostalog aktivan u sektorima građevine, energetike, poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma, otkupio je višegodišnje pravo na korištenja imena novog stadiona NK Osijek", kažu u klubu.

Logo Opus Globala i Opus Arene, posebno dizajniran za novi stadion, uklopit će se u unutarnje i vanjsko brendiranje.

Opus Arena zadovoljava Uefin standard četvrte kategorije pa se na njemu mogu igrati sve europske utakmice. Kapaciteta je 13.005 sjedećih mjesta, 454 VIP mjesta, devet "sky boxeva" i jedini je potpuno natkriveni stadion u Hrvatskoj.

Na stadionu će se, osim nogometa, moći održati i drugi događaji poput konferencija, izložbi i prezentacija.

Iako je bilo ideja da prva utakmica na stadionu bude s nekim europskim velikanom, od toga se odustalo zasad, a vjerojatnije je da do takve utakmice dođe najesen. Prva utakmica tako će i službeno biti ona prvog kola HNL-a protiv Slaven Belupa u subotu, 22. srpnja od 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • RikiKiki1 12.10.2023.

    Bravo a ne ono groblje u Zg

  • Mamic je gospodin 30.06.2023.

    Prekrasan stadion ! Bravo Osijece !

  • zašto se mrzite 29.06.2023.

    Pešekan kakve veze ima Hajduk s ovim stadionom? Hajduk i Osijek imaju stadion, Rijeka, Istra, Gorica, Varaždin. Čak i Bijelo brdo. Samo vi koji ste nosili dres s natpisom hdz u srcu nemate stadion. Nemate navijače. Omiljeni predsjednik u bijegu. Ali imate titule jeble vas one

Komentiraj...
Vidi sve komentare