Obavijesti

Sport

Komentari 11

Procurile su cijene pretplata za najmoderniji hrvatski stadion

Procurile su cijene pretplata za najmoderniji hrvatski stadion

Osijek bi u ponedjeljak trebao pustiti u prodaju godišnje ulaznice za novu Opus Arenu. Kohortaši će na južnu tribinu moći za 50 eura, zapad nije u prodaji, a tu je i pogodnost za obitelji

VIDEO

Osijek će u subotu otvoriti vrata svim navijačima koji žele pogledati novi stadion Pampas i odabrati mjesto za godišnju ulaznicu u povijesnoj sezoni na zdanju od 13.005 mjesta. U ponedjeljak bi trebala početi i njihova prodaja.

S obzirom na selidbu na novi, komforni i kompletno natkriveni stadion cijene su dramatično porasle, neslužbeno doznaje portal Slavonija info.

POGLEDAJTE VIDEO: Osijek preselio na Pampas

VIDEO

Najjeftinije će imati Kohorta, koja seli na južnu tribinu, na sektor D3. Ona bi trebala koštati 50 eura (376,73 kuna). To je gotovo dvostruko skuplje nego što je stajao ulazak na istok Gradskog vrta (200 kuna), a u prosjeku će za najmanje 19 utakmica koje ulaze u paket navijač morati izdvojiti 2,63 eura po utakmici (19,82 kune).

Zanimljivo, za ostale sektore južne tribine cijena pretplate bit će gotovo trostruko skuplja, 140 eura (1054,83 kune), a za članove upola jeftinija - 70 eura ili 527,42 kune. Po utakmici 3,68 eura ili 27,76 kuna.

Godišnju ulaznicu za središnji dio istočne tribine (sektori C3-C5) navijači će trebati platiti 240 eura (1808,28 kuna), članovi 120 eura (904,14 kuna) ili 6,32 eura po utakmici (47,59 kuna). Rubni dijelovi istoka nešto su jeftiniji, 90 odnosno 180 eura.

Obiteljska tribina za 100 eura roditelj i dijete

Tu je i pogodnost za obitelji (odrasla osoba plus dijete) od 200 eura za nečlanove odnosno 100 za članove, dok je za svako dodatno dijete još 25 ili 50 eura do maksimalno pet članova.

Mjesta na zapadnoj tribini, kako sad stvari stoje, ne bi trebala biti dostupna za pretplatnike, a mjesto u VIP loži stoji 2500 eura (18.836,25 kuna) ili 1250 eura za članove (9418,13 kuna).

Inače, godišnja članarina stoji 15 eura (113,01 kuna).

Za razliku od Dinama, s godišnjom ulaznicom navijači neće smjeti na sve europske utakmice, već samo na onu drugog pretkola Konferencijske lige protiv ZTE-a 27. srpnja. Uključene su sve utakmice HNL-a, eventualne domaće u Kupu i prijateljski ogledi.

Prošlu sezonu Osijek je prodavao samo polugodišnje ulaznice koje su potom postale važeće do kraja sezone i koštale su 50 kuna za djecu do 15 godina, 100 kuna za istok, 150 za zapad, 300-500 kuna za lože i 1875 za VIP ložu. Sezonu prije toga godišnje ulaznice bile su dvostruko skuplje.

Neslužbene cijene pretplata za Pampas:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika