To je to što me zanima!

Gorica majstorijom Zwolinskog srušila Osijek u Gradskom vrtu

Hit prvenstva, dojučerašnji drugoligaš, u osmom kolu došao je do četvrte pobjede. Gorica je slavila kod Osijeka 1-0 sjajnim golom Luksasza Zwolinskog, koji je sa šest golova sad prvi strijelac lige
Vidi originalni članak

Gorici su uoči nove sezone predviđali borbu za ostanak. Odgovor igrača Sergeja Jakirovića? Četiri pobjede u osam kola, od toga jedna na Poljudu i jedna u Gradskom vrtu. Impresivan start dojučerašnjeg drugoligaša i najvećeg iznenađenja HNL-a. 

Gorica je slavila kod Osijeka 1-0 golom Lukasza Zwolinskog iz 57. minute. Poljak je majstorski 'zavaljao' loptu u rašlje nakon akcije koja postaje zaštitni znak Gorice, sjajne tranzicije kojom su Goričani uništili i Hajduk na Poljudu. 

Bolje je Gorica otvorila utakmicu, Lovrić je u prvom poluvremenu pogodio prečku iz slobodnjaka, prijetili su i Osječani preko Bočkaja, Hajradinovića i Kamenara koji je ušao umjesto ozlijeđenog Mudražije, ali sjajan je bio na golu Kahlina. Dobar je bio i Malenica, ali ništa nije mogao kod gola Zwolinskog koji je sad na šest golova i ostao je sam na vrhu najboljih strijelaca HNL-a.

Hoćemo titulu još ove godine

Veselo je bilo u svlačionici Gorice nakon pobjede protiv Osijeka.

Zapjevali su igrači Sergeja Jakirovića pjesmu 'Hoćemo titulu još ove godine'.

POGLEDAJTE VIDEO

Osijeku je ovo bio prvi domaći poraz u ligi nakon gotovo pet mjeseci kad je Lokomotiva 28. travnja također slavila 1-0. Propustio je Osijek šansu skinuti Dinamo s vrha.

Da su Zekićevi igrači dobili, bili bi izjednačeni s Dinamom koji svoju utakmicu s Interom igra u nedjelju, ali bolji zbog gol-razlike. Ovako su ostali drugi i dali šansu Rijeci, koja gostuje kod Lokomotive, da ih preskoči na tablici.

Gorica je ostala peta s 13 bodova, ali je pobjegla šestoplasiranom Belupu koji ima osam bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • lovac na tuljane 23.09.2018.

    Bravo Gorica

  • bruno82 22.09.2018.

    Bravo Kiki! Samo gas....najbolji si!

  • 22.09.2018.

    Danas se Osijek baš propisno ispromašivao. Zaslužili su barem bod. Lijepo je to vidjeti da u HNL imamo sve više ozbiljnih momčadi i da se klubovi financijski stabiliziraju, da ulazi privatni kapital. I ovi novi travnjaci su pun pogodak. Čestitke za HNS jer se vidi da liga svake godine napreduje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare