To je to što me zanima!

Osijek protiv Hajduka u novom ruhu: Predstavio crni dres...

Subotnji derbi na Poljudu, između Hajduka i Osijeka, bit će premijera novih osječkih crno-zlatnih dresova. Nova garnitura sportske opreme, s novim bojama, 'ima snagu zlatnog žita'
Vidi originalni članak

Uoči derbija na Poljudu, između Osijeka i Hajduka, Slavonci će zaigrati u novim dresovima crno-zlatne kombinacije koji, moramo priznati, izgledaju odlično.

POGLEDAJTE VIDEO: Damjan Bohar u Osijeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nova garnitura sportske opreme za ovu natjecateljsku godinu, nakon bijelo-plave i one bijele 'ima snagu zlatnog žita', a čuveni stih iz pjesme 'Moja Domovina', službeni je slogan premijere novog dresa. 

Boje dresa simboliziraju Osijek i Slavoniju, a za njegovu izradu zaslužan je mađarski proizvođač 2Rule, koji je ujedno i novi tehnički sponzor Osijeka. 

PRIMORAC PRIJE OSIJEKA 'Ako sam mogao voditi Zidanea i Burruchagu, mogu i Caktaša'

- Prvi puta ove sezone Osječani će zaigrati u novim crno-zlatnim dresovima! To nam je treća garnitura za ovu natjecateljsku godinu, nakon bijelo-plave i one bijele. Motiv se može pronaći i u poznatoj poruci i stihu 'Ima snagu zlatnog žita', što simbolizira naš Osijek i Slavoniju. Dakle, i u tomu treba tražiti poveznicu i odgovor na pitanje zašto baš zlatna u spoju s crnom - napisali su na službenoj stranici NK Osijek.

NENAD BJELICA 'Ne znamo kako će Hajduk igrati, ali napadat ćemo ga'

Tradicionalno bijelo-plavi Osječani, prvi put u povijesti zaigrat će u novim dresovima ovu subotu u 17:05 sati gdje će svoju snagu i kvalitetu odmjeriti s Hajdukom. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Neshke17 08.11.2020.

    di se moze kupiti???

  • Karabaja_1 06.11.2020.

    mađari dobro oblače..

  • Dr Horvat 06.11.2020.

    Odlično izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare