To je to što me zanima!

Osijek uskoro ostaje bez važnog igrača? Zaradit će milijun eura

Točno milijun eura Osijek je i dao Hajduku za Nejašmića, a na Transfermarktu vrijedi 600 tisuća eura više. Je li to premalo za igrača koji je neizostavni kotačić u sredini i od kojeg se očekivala veća zarada, neka navijači sami procijene
Vidi originalni članak

Darko Nejašmić motor je i mozak Osijeka. Igrač sredine terena, destruktivac i kreativac. Osječani su ga ove godine otkupili za milijun eura od Hajduka, a otkako je prije godinu dana stigao na posudbu, postao je neizostavni kotačić, prvo u momčadi Nenada Bjelice pa potom i kod Renea Pomsa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osječani kao da su prespavali ljetni prijelazni rok. Nit su dovodili, nit su prodavali. A za klupsku stabilnost, potreban je i neki priljev novca, kad ga već nema od europskih natjecanja. Zbog Laszla Kleinheislera i Diona Drene Belje, brojni su klubovi kucali na vrata Gradskog vrta, no jedan od onih koji bi mogao napustiti klub je i Darko Nejašmić!

Kako doznajemo, austrijski LASK ozbiljno je zagrizao za osječkog veznjaka. Pregovori između klubova su u tijeku, a cijena se kreće oko milijun eura. Točno koliko ga je Osijek i platio Hajduku, dok na Transfermarktu vrijedi 600 tisuća eura više. Je li to premalo za igrača koji je neizostavni kotačić u sredini i od kojeg se očekivala veća zarada, neka navijači sami procijene.

LASK je sredina u kojoj se bruse mladi igrači, a primjer je i Marin Ljubičić. Na Poljudu ga je pritisak kočio, a kad je otišao u Linz na posudbu, eksplodirao je i pokazao svu raskoš svog talenta. Nejašmić se preporodio u Osijeku nakon što su ga otpisali u Hajduku, a LASK mu je prilika da se s 23 godine okuša u inozemstvu. Za Osijek je u 47 utakmica zabio triput i triput asistirao.

Hoće li se transfer realizirati, ovisi o klubovima, ali sve je jako blizu. Nejašmić i Ljubičić bi ubrzo mogli postati suigrači. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dalton os 24.11.2022.

    Zato ste  otjerati Bjelicu jel je bio protiv prodaje vrhunskih igraca.....prodane duše. ...sram vas bilo...

  • Roko Ukić 24.11.2022.

    Bolje da čekaju a ne pošto poto da ga daju.

  • Space Burek 24.11.2022.

    Ako vrijedi 0,6m onda ova ponuda i nije tako loša. Samo je pitanje jel se za 0.5m može dovesti dobra zamjena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare