Obavijesti

Sport

Komentari 9

Osijek uskoro ostaje bez važnog igrača? Zaradit će milijun eura

Osijek uskoro ostaje bez važnog igrača? Zaradit će milijun eura

Točno milijun eura Osijek je i dao Hajduku za Nejašmića, a na Transfermarktu vrijedi 600 tisuća eura više. Je li to premalo za igrača koji je neizostavni kotačić u sredini i od kojeg se očekivala veća zarada, neka navijači sami procijene

VIDEO

Darko Nejašmić motor je i mozak Osijeka. Igrač sredine terena, destruktivac i kreativac. Osječani su ga ove godine otkupili za milijun eura od Hajduka, a otkako je prije godinu dana stigao na posudbu, postao je neizostavni kotačić, prvo u momčadi Nenada Bjelice pa potom i kod Renea Pomsa.

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Osječani kao da su prespavali ljetni prijelazni rok. Nit su dovodili, nit su prodavali. A za klupsku stabilnost, potreban je i neki priljev novca, kad ga već nema od europskih natjecanja. Zbog Laszla Kleinheislera i Diona Drene Belje, brojni su klubovi kucali na vrata Gradskog vrta, no jedan od onih koji bi mogao napustiti klub je i Darko Nejašmić!

Varaždin i Osijek sastali se u 14. kolu SuperSport HNL-a

Kako doznajemo, austrijski LASK ozbiljno je zagrizao za osječkog veznjaka. Pregovori između klubova su u tijeku, a cijena se kreće oko milijun eura. Točno koliko ga je Osijek i platio Hajduku, dok na Transfermarktu vrijedi 600 tisuća eura više. Je li to premalo za igrača koji je neizostavni kotačić u sredini i od kojeg se očekivala veća zarada, neka navijači sami procijene.

Šibenik i Osijek sastali se u u 17. kolu SuperSport HNL-a

LASK je sredina u kojoj se bruse mladi igrači, a primjer je i Marin Ljubičić. Na Poljudu ga je pritisak kočio, a kad je otišao u Linz na posudbu, eksplodirao je i pokazao svu raskoš svog talenta. Nejašmić se preporodio u Osijeku nakon što su ga otpisali u Hajduku, a LASK mu je prilika da se s 23 godine okuša u inozemstvu. Za Osijek je u 47 utakmica zabio triput i triput asistirao.

Hoće li se transfer realizirati, ovisi o klubovima, ali sve je jako blizu. Nejašmić i Ljubičić bi ubrzo mogli postati suigrači. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica