To je to što me zanima!

Osijek vraća istom mjerom i Dinamu otima mladog talenta?

I dok su se na Maksimiru spremali pa odradili operaciju "Bočkaj", u Gradskom vrtu, kako sada stvari stoje, spremaju 'kontranapad'. Bočkaja nisu mogli zadržati, ali mogu napasti istom taktikom
Vidi originalni članak

Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati jesmo li uspjeli u tome, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica nakon što je hrvatsku javnost zaprepastila činjenica da je Osijek prodao jednog od najboljih igrača HNL-a Petra Bočkaja izravnom konkurentu Dinamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pero Bombardero se tako vratio na Maksimir gdje je igrao još tamo 2014. godine u juniorskoj momčadi prije nego je prešao u Inter iz Zaprešića. Povratak u Dinamo bila je želja igrača i osječka struka nije mogla puno. Pa je Bočkaj na Badnjak sjeo u automobil i pošao u Zagreb potpisati ugovor.

Upravo je lijeva strana bolna točka 'plave' momčadi. Za Oršića na lijevom krilu nema valjane alternative s tim da je mjesto lijevog bočnog pod uputnikom već duže vrijeme. Pa je dojam da bi Željko Kopić Bočkaja mogao koristiti upravo na toj poziciji.

I dok su se na Maksimiru spremali pa odradili operaciju "Bočkaj", u Gradskom vrtu, kako sada stvari stoje, spremaju 'kontranapad'. Bočkaja nisu mogli zadržati, ali mnijenja su kako bi se ipak mogli pojačati talentiranim nogometašem upravo s Maksimira.

Kako doznaje Germanijak, Osijek želi dovesti Darija Špikića, talentiranog krilnog napadača Dinama koji je u klub stigao ovog ljeta. Špikić se nije uspio nametnuti u Dinamu, u ovoj sezoni odigrao je tek jednu utakmicu s punom minutažom, a od krilnih napadača od njega su u boljoj poziciji, manje više - svi.

S druge strane, činjenica da ga Nenad Bjelica želi u svom kadru dovoljno sugerira što bi mogao dobiti u Gradskom vrtu igrač koji u ožujku puni 23 godine i izlazi iz kategorije "mladih nada". Špikića Osijek želi odmah, ali tek treba vidjeti hoće li klubovi pronaći zajednički jezik. I kakav je stav samog nogometaša.

Osim Špikića, u odnos s Osijekom dovode se i Marko Tolić, koji je na izlaznim vratima Dinama, kao i zvijezda Gorice Kristijan Lovrić.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • nokia8 27.12.2021.

    Dve filijale, nista cudno.

  • Issam Zahreddine 27.12.2021.

    ''...kako doznaje Germanijak ...'' ... ahahahahhahahahaha

  • biberrr 27.12.2021.

    Po sofascoru najbolji igrač jesenskog dijela HNLa je Petar Bočkaj, sa ocjenom 7,73, oza njega je Livaja sa 7,56.a treći najbolji je Murić sa prosjekom 7,47. Čudan potez Bjelice,ali vidijeti ćemo kako će završiti prijelazni rok. Tata je najavio kupovinu još pojačanja,pa me ne bi čudilo da kupi Murića ili Drmića iz Rijeke,

Komentiraj...
Vidi sve komentare