Obavijesti

Sport

Komentari 48

Osijek vraća istom mjerom i Dinamu otima mladog talenta?

Osijek vraća istom mjerom i Dinamu otima mladog talenta?

I dok su se na Maksimiru spremali pa odradili operaciju "Bočkaj", u Gradskom vrtu, kako sada stvari stoje, spremaju 'kontranapad'. Bočkaja nisu mogli zadržati, ali mogu napasti istom taktikom

VIDEO

Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati jesmo li uspjeli u tome, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica nakon što je hrvatsku javnost zaprepastila činjenica da je Osijek prodao jednog od najboljih igrača HNL-a Petra Bočkaja izravnom konkurentu Dinamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dino Mataković napisao himnu Osijeka VIDEO

Pero Bombardero se tako vratio na Maksimir gdje je igrao još tamo 2014. godine u juniorskoj momčadi prije nego je prešao u Inter iz Zaprešića. Povratak u Dinamo bila je želja igrača i osječka struka nije mogla puno. Pa je Bočkaj na Badnjak sjeo u automobil i pošao u Zagreb potpisati ugovor.

Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige

Upravo je lijeva strana bolna točka 'plave' momčadi. Za Oršića na lijevom krilu nema valjane alternative s tim da je mjesto lijevog bočnog pod uputnikom već duže vrijeme. Pa je dojam da bi Željko Kopić Bočkaja mogao koristiti upravo na toj poziciji.

I dok su se na Maksimiru spremali pa odradili operaciju "Bočkaj", u Gradskom vrtu, kako sada stvari stoje, spremaju 'kontranapad'. Bočkaja nisu mogli zadržati, ali mnijenja su kako bi se ipak mogli pojačati talentiranim nogometašem upravo s Maksimira.

Zagreb: Utakmica GNK Dinamo i NK Osijek u 16. kolu Prve HNL

Kako doznaje Germanijak, Osijek želi dovesti Darija Špikića, talentiranog krilnog napadača Dinama koji je u klub stigao ovog ljeta. Špikić se nije uspio nametnuti u Dinamu, u ovoj sezoni odigrao je tek jednu utakmicu s punom minutažom, a od krilnih napadača od njega su u boljoj poziciji, manje više - svi.

Zagreb: Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 19. kolu Prve HNL

S druge strane, činjenica da ga Nenad Bjelica želi u svom kadru dovoljno sugerira što bi mogao dobiti u Gradskom vrtu igrač koji u ožujku puni 23 godine i izlazi iz kategorije "mladih nada". Špikića Osijek želi odmah, ali tek treba vidjeti hoće li klubovi pronaći zajednički jezik. I kakav je stav samog nogometaša.

Osim Špikića, u odnos s Osijekom dovode se i Marko Tolić, koji je na izlaznim vratima Dinama, kao i zvijezda Gorice Kristijan Lovrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom