To je to što me zanima!

Osječani imaju novo pojačanje: Iz Belgije stigao Kristal Abazaj

Albanski reprezentativac Kristal Abazaj novi je igrač Osijek. U klub je stigao na posudbu s pravom prvokupa iz belgijskog prvoligaša Anderlechta, a igra na poziciji krilnog napadača
Vidi originalni članak

Evo novog imena u Gradskom vrtu!

Redove Osijeka pojačao je albanski reprezentativac Kristal Abazaj (22) koji je došao na posudbu do kraja sezone iz belgijskog Anderlechta. Osijek će nakon sezone moći otkupiti njegov ugovor.

Nekoliko se dana špekuliralo o tome tko će biti dugonajavljivani krilni napadač, a sada je njegov identitet napokon poznat. Albanac iz Elbasana u Anderlechtu je od prošle godine, a ove je sezone pao u drugi plan. Odigrao je tek jednu utakmicu ove sezone, a u Osijek dolazi revitalizirati svoju karijeru.

Osijek ga je želio još dok je igrao za Skenderbeu, ali je belgijski prvoligaš bio brži i doveo ga je za velikih 650 tisuća eura. Na Abazaja ozbiljno računa i albanski izbornik, veliki Christian Panucci, a Kristal bi u Gradskom vrtu trebao poboljšati svoj status u reprezentaciji.

Abazajev potpis vjerojatno znači odlazak Gabrijela Bobana (29) kojem na ljeto istječe ugovor s prvoligašem s Drave. Osijekovi navijači već ga uspoređuju s bivšim igračem 'bijelo-plavih', Erosom Grezdom koji je ovog ljeta dres Osijeka zamijenio onim Glasgow Rangersa. Abazaj i fizički sliči Grezdi, a igraju i istu poziciju, a simpatizeri Osijeka se nadaju da su u svojim redovima dobili još jedan 'albanski dijamant', ili kristal, kako vam je draže...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DraženMuhvić 12.02.2019.

    Neki imaju dragulje, neki dijamante, Osijek ima kristal...

  • Lojqa 12.02.2019.

    Ja mislio Grezda

  • mraka9 12.02.2019.

    ne izgleda oduševljeno haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare