To je to što me zanima!

Osječani su uništili kopačku Rogu i poslali ga na bolovanje

Žao mi je što neću moći pomoći momčadi u dvije teške utakmice protiv Rijeke i Dinama, rekao je Marko Rog nakon što je ozlijeđen u utakmici protiv Osijeka
Vidi originalni članak

Uoči gostovanja u Osijeku, trener Splita Zoran Vulić upozorio je na pogibeljne startove protivničkih igrača na Marka Roga.

- Rog je dobio poštene batine protiv Zadra, ali i u prvoj utakmici protiv Istre. Suci bi ga morali puno više štiti, jer on je budućnost hrvatskog nogometa. Ako bude izložen ovakvim pogibeljnim startovima, nitko neće profitirati, ni Split, ni reprezentacija - kazao je Vulić, koji kao da je predvidio što će se dogoditi u Osijeku.

Domaća momčad zaigrala je od prve minute 'na nož', a najčešća meta bio im je baš veznjak 'crvenih' Marko Rog. Nakon nekoliko pogibeljnih startova, mladi reprezentativac Splita morao je iz igre, a fotografije rasparane kopačke i ozljeđene noge svjedoče o težini starta. I 'Oko sokolovo' Mateo Beusan složio se kako je sudac propustio kazniti Osječane za pogibeljne startove na Rogu.

Tomislav Gabelić

- Boli me, ali bol će proći. Žao mi je što neću moći pomoći momčadi u dvije teške utakmice protiv Rijeke i Dinama - kazao je tužni Rog, koga čeka dvotjedna pauza.

Tomislav Gabelić
Idi na 24sata

Komentari 3

  • beemysm 18.02.2015.

    kupio kopacke u kineskoj i kad se poderu krivi slavonci naravno :)

  • CroBomber18 18.02.2015.

    a to su mesarski startovi s namjerom da se ozljedi igrac..

  • gifit 18.02.2015.

    kaže vulić ne volim tražiti, alibije ali ih svako malo tražim. izgubiti 4:0 od osijeka i kmečat je sramotno. možda ni nije on toliko kriv koliko politika kluba. otjerali su puno dobrih igrača koji su ih držali

Komentiraj...
Vidi sve komentare