To je to što me zanima!

Ante Vučemilović sudi derbi Dinama i Rijeke u Prvoj ligi

BORBA ZA VRH Dinamo u nedjelju dočekuje drugoplasiranu Rijeku na Maksimiru. Glavni sudac utakmice bit će Ante Vučemilović iz Osijeka. Sudio je prošli derbi Dinama i Hajduka
Vidi originalni članak

Glavni sudac utakmice Dinama i Rijeke, u ovom trenutku najvećeg hrvatskog derbija, bit će Osječanin Ante Vučemilović

Dinamo u nedjelju dočekuje Rijeku na Maksimiru u 23. kolu hrvatskog prvenstva. Bit će to izravna borba za vrh. Dinamo ima dva boda više od Rijeke.

Vučemilović će imati težak zadatak u vrućem hrvatskom derbiju, a pomagat će mu Dalibor Conjar, Goran Loparac i Damir Batinić.

Nije se proslavio na zadnjem derbiju

Delegat je Damir Čilić iz Vinkovaca, a kontrolor Vlado Svilokos. Vučemilović je sudio posljednji derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru. "Modri" su tada slavili 2-1.

Nije se osječki sudac proslavio na toj utakmici. Isključio je Jeffersona nakon starta s Rogom, ali disciplinski sudac je nakon te utakmice uvažio žalbu splitskog kluba i priznao da je Vučemilović pogriješio. Hajdukov Goran Vučević nakon te utakmice rekao mu je da je suđenje bilo dno dna.

Vučemilović će biti pod posebnim povećalom nakon posljednje Dinamove utakmice u Kranjčevićevoj ulici u kojoj su "modri" dobili Zagreb iz nepostojećeg penala, kako je potvrdio sudački stručnjak Mateo Beusan.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 123

  • hosovac_1_1 16.02.2016.

    daj biserka ne vidiš da ti se svi rugaju i sprdaju s Hajdukom...ako nečeš u minici prošetat rivom ajd na spavanje..

  • hosovac_1_1 16.02.2016.

    biserka več mi te pomalo i žao ajde makni se sa muškog portala

  • hosovac_1_1 16.02.2016.

    biserka več mi te pomalo i žao ajde makni se sa muškog portala

Komentiraj...
Vidi sve komentare