To je to što me zanima!

Osječka policija u strahu od nereda privela Mađare, oni u kombijima pokušali pobjeći...

Pedesetak pristaša ZTE-a navodno je tražilo kohortaše, a na parkiralištu jednog trgovačkog centra policija je privela četvoricu dok su drugi bježali u kombijima
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka od 20 sati protiv ZTE-a će odigrati prvu europsku utakmicu na novom stadionu. Prvi gost u Konferencijskoj ligi bit će upravo klub čiji je gazda i gradio samu Opus Arenu. No napeto je između navijača.

U grad na Dravi noć prije utakmice stiglo je 50-ak Mađara koji su odjenuli bijele majice i tamne hlačice, a preko glava nosili fantomke, marame i slična pokrivala.

Na snimkama koja su nam poslali čitatelji vidi se kako  je policija pod rotirkama kraj trgovačkog centra u Gackoj ulici u potjeri za dijelom njih dok neki ulaze u kombije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policijska uprava osječko-baranjska potvrdila nam je da je privela petero stranih državljana.

"Nakon dojave građana 26.7. u 23,51 sat, policijski službenici su u Gackoj ulicu u Osijeku zatekli pet stranih državljana, koji su pozvani u I. policijsku postaju s ispostavom Čepin radi utvrđivanja identiteta. Nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 4. Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima", napisali su.

POGLEDAJTE KAKO JE POLICIJA PRIVELA MAĐARE:

Na društvenim mrežama kruže poruke oko navodnog dogovorenog obračuna s domaćom Kohortom koji se ipak nije dogodio, a nadamo se da će i utakmica proteći bez ikakvih izgreda. Ostalo je jako malo ulaznica.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • drle1988 28.07.2023.

    U Slavoniji tj.u Osijeku se navija za NK OSIJEK Malo nas je ali nas imaZa ove ostale navijaju dotepenci koje je Tito doveo u Slavoniju da ne bi krepali

  • mrlja555 27.07.2023.

    U Slavoniji se navija za 2 kluba, Dinamo i Hajduk, sve ostalo je nebitno, pa i taj Osijek i ta Kohorta. Čak ni oni sami koji se dio te Kohorte nisu sigurni da li više navijaju za Dinamo i Hajduk ili za Osijek.  Vukovar, Vinkovci, Županja, Đakovo, Sl. Brod, Požega, Virovitica, u tim gradovima jednostavno ne postoje navijači Osijeka, samo Dinamo i Hajduk. 

  • Daimos 27.07.2023.

    Opasni su Mađari. Kohorta protiv ovih ne bi imala šanse. Naravno da bježe od policije

Komentiraj...
Vidi sve komentare