To je to što me zanima!

Osječki sudac dijelit će pravdu u najvećem hrvatskom derbiju

I 'modri' i 'bili' imaju odličan omjer u utakmicama pod 'kontrolom' Bela. Splićani su u deset utakmica zabilježili osam pobjeda, uz po jedan remi i poraz, dok je zagrebačkom klubu sudio 13 susreta (11-1-1)
Vidi originalni članak

Dario Bel imat će čast suditi drugi ovosezonski (prvi u prvenstvu) sudar Dinama i Hajduka nakon što je u Superkupu tu zadaću obavio Igor Pajač.

Na travnjaku će mu pomagati Marjan Tomas, Goran Pataki i Ivan Matić, a iz VAR sobe Mario Zebec (VAR) i Bojan Zobenica (AVAR).

GLOBAN IZRAČUNAO Nije u šoldima sve! Evo što će 'bili' dobiti prolaskom Vitorije

Zanimljivo, i 'modri' i 'bili' imaju odličan omjer u utakmicama pod 'kontrolom' Bela. Splićani su u deset utakmica zabilježili osam pobjeda, uz po jedan remi i poraz, dok je zagrebačkom klubu sudio 13 susreta (11-1-1).

Bit će to ujedno i drugi najveći hrvatski derbi koji će suditi Bel. Prvi je sudio u ožujku kada su Hajduk i Dinamo na Poljudu remizirali bez golova.

NAJDULJI AKTIVNI Lokomotiva ima niz od čak 13 domaćih utakmica bez poraza

Podsjetimo, peto kolo SuperSport HNL-a u petak će otvoriti Šibenik i Istra, u subotu igraju i Gorica i Lokomotiva, dok je nedjelja rezervirana za ogled Osijeka i Varaždina te Rijeke i Slaven Belupa, koji će zaključiti kolo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Palmanova 08.08.2022.

    zasto nemogu napisat 3 recenice u 1 poruci?

  • Palmanova 08.08.2022.

    u 1.ligi je najvise svirao Lokosima:25 puta. Istra 18 ,Gorica 16 ,Rijeka 15 ,Slaven 14

  • Palmanova 08.08.2022.

    vodio je i 2 nasa malera za LP Tobol-Ferencvaros

Komentiraj...
Vidi sve komentare