To je to što me zanima!

Osmijeh od uha do uha! Dalić je ipak pozvao Belju, napadač nije mogao sakriti oduševljenje

Beljo, koji u posljednje vrijeme nema veliku minutažu u Augsburgu, bio je vrlo dobro raspoložen po dolasku na Maksimir. Smijao se od uha do uha prije nego što je otišao na trening 'vatrenih'
Vidi originalni članak

Izbornik Zlatko Dalić ispunio je svoju riječ. Nakon pobjede od 2-0 nad Latvijom u kvalifikacijama za Euro, strateg 'vatrenih' rekao je kako mu je potreban još jedan napadač.

- Moramo uzeti još jednog napadača jer jedina alternativa Budimiru je sad Mario Pašalić, ne daj Bože da nešto zapne jer nemam koga uvesti u igru - rekao je Dalić.

FOTO: VELIČANSTVENA POBJEDA Dan kad Englezi nisu bili tako bahati! Prošlo je već 16 godina, na isti dan 'vatreni' idu po Euro

Tako je izbornik za utakmicu protiv Armenije aktivirao pretpoziv napadaču Dionu Dreni Belji, koji se u nedjelju ujutro priključio ostatku reprezentacije na Maksimiru.

BRANKO STRUPAR ZA 24SATA: 'U takvim utakmicama i koljena klecaju, a Pašalićeva je priča nalik mojoj: od 3. lige do vrha'

Beljo, koji u posljednje vrijeme nema veliku minutažu u Augsburgu, bio je vrlo dobro raspoložen po dolasku na Maksimir. Smijao se od uha do uha prije nego što je otišao na trening 'vatrenih'.

Prije nekoliko dana zabio je hat-trick Regensburgu u prijateljskoj utakmici, a to i solidne izvedbe protiv Turske i Walesa očito su nagnale izbornika da ga pozove za odlučujući susret u kojem možemo osigurati Euro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 46

  • RedDoor 19.11.2023.

    Nema smisla stoperi da igraju bekove, a ofenzivni vezni krilne napadače, onda se čudimo što napadači ne dobiju loptu.

  • nekadnajbolji10 19.11.2023.

    Treba Miereza zvat on jedini može gol zabit

  • 19.11.2023.

    Kakav Beljo, kakav Budimir, treba pozvat malog Ivanovica koji leti po terenu i ubija obrane protivnika!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare