To je to što me zanima!

Prodaje se luksuzna vila u kojoj se liječio veliki Schumacher...

Luksuzno imanje sadrži jedanaest spavaćih soba, garažu za šest automobila, kuću za goste, sportske dvorane, nogometni teren, teren za odbojku, unutarnji i vanjski bazen, slap...
Vidi originalni članak

Legendarnom vozaču F1 Michaelu Schumacheru (52) i dalje je potrebna skupa medicinska njega, stoga je njegova supruga Corinna odlučila staviti na prodaju luksuzno imanje u blizini Ženevskog jezera, gdje se njezin muž oporavlja od strašne nesreće iz 2014., tvrdi Bunte.

POGLEDAJTE VIDEO: Schumacherova supruga prodaje vilu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je agencija za prodaju nekretnina prvotno tražila 3,5 milijuna eura za "izniman posjed u tišini i čuvanoj lokaciji", odlučili su 'podebljati' cifru pa je sada luksuzno imanje veće od 20 tisuća četvornih metara na prodaju za skoro šest milijuna eura.

Luksuzno imanje sadrži jedanaest spavaćih soba soba, garažu za šest automobila, kuću za goste, sportske dvorane, nogometni teren, teren za odbojku, unutarnji i vanjski bazen, slap...

KOBNI PAD NA SKIJANJU Sedam godina od Schumijeve nesreće: Kažu da je svjestan svega, sin će mu nastupati u F1

Britanski Mirror je otkrio da obitelj tjedno troši nekoliko tisuća eura na Schumijevu skrb o kojoj se brine 15 doktora. 

- Schumi je u gotovo pa vegetativnom stanju. Diše, srce mu kuca, vjerojatno može i sjesti te uz nečiju pomoć možda napraviti korak-dva, ali to je sve. I mislim da je to maksimum. Na žalost, realno je procijeniti kako ne postoje šanse da ga vidimo onakvog kakav je bio prije nesreće - rekao je francuski neurokirurg Erich Riederer o njegovom stanju.

Od ove sezone Formule 1 prezime Schumacher 'brani' Michaelov sin, Mick (22). Debitirao je u Bahreinu osvajanjem 16. mjesta.

NOVA ERA SCHUMACHERA Schumacherov sin debitira u F1: Nastavit ću naslijeđe svojeg oca

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ivana kiss 11.08.2021.

    oko njega đavolje se kolo igra

  • ivana kiss 11.08.2021.

    šta će ti to sve

  • kmarus 08.04.2021.

    Prije svega , nesreća nije bila strašna kao što vi ovdje pišete . Strašne su poslijedice . Takva nesreća je uobičajena na skijalištima .

Komentiraj...
Vidi sve komentare