Sport

Komentari 19

Prodaje se luksuzna vila u kojoj se liječio veliki Schumacher...

Prodaje se luksuzna vila u kojoj se liječio veliki Schumacher...

Luksuzno imanje sadrži jedanaest spavaćih soba, garažu za šest automobila, kuću za goste, sportske dvorane, nogometni teren, teren za odbojku, unutarnji i vanjski bazen, slap...

Legendarnom vozaču F1 Michaelu Schumacheru (52) i dalje je potrebna skupa medicinska njega, stoga je njegova supruga Corinna odlučila staviti na prodaju luksuzno imanje u blizini Ženevskog jezera, gdje se njezin muž oporavlja od strašne nesreće iz 2014., tvrdi Bunte.

POGLEDAJTE VIDEO: Schumacherova supruga prodaje vilu

Iako je agencija za prodaju nekretnina prvotno tražila 3,5 milijuna eura za "izniman posjed u tišini i čuvanoj lokaciji", odlučili su 'podebljati' cifru pa je sada luksuzno imanje veće od 20 tisuća četvornih metara na prodaju za skoro šest milijuna eura.

Luksuzno imanje sadrži jedanaest spavaćih soba soba, garažu za šest automobila, kuću za goste, sportske dvorane, nogometni teren, teren za odbojku, unutarnji i vanjski bazen, slap...

Britanski Mirror je otkrio da obitelj tjedno troši nekoliko tisuća eura na Schumijevu skrb o kojoj se brine 15 doktora. 

- Schumi je u gotovo pa vegetativnom stanju. Diše, srce mu kuca, vjerojatno može i sjesti te uz nečiju pomoć možda napraviti korak-dva, ali to je sve. I mislim da je to maksimum. Na žalost, realno je procijeniti kako ne postoje šanse da ga vidimo onakvog kakav je bio prije nesreće - rekao je francuski neurokirurg Erich Riederer o njegovom stanju.

Od ove sezone Formule 1 prezime Schumacher 'brani' Michaelov sin, Mick (22). Debitirao je u Bahreinu osvajanjem 16. mjesta.

Najčitaniji članci