To je to što me zanima!

Osvajačica Grand Slama svađala se s Hrvaticom, sad opet divlja: Slijepa si, uništavaš mi mečeve!

Latvijka Jelena Ostapenko možda jest u vrhu svjetskog tenisa, ali ponašanje joj nikako nije na ponos. U Brisbaneu je pred kamerama sasula kritike sutkinji jer je vidjela nešto što nitko drugi nije
Vidi originalni članak

Dvanaesta tenisačica svijeta, Latvijka Jelena Ostapenko (26), ispala je u četvrtfinalu WTA turnira u Brisbaneu od Bjeloruskinje Viktorije Azarenke 6-3, 3-6, 7-5 nakon dva i pol sata igre. A pred kraj meča potpuno je pogubila konce.

Nakon što je Azarenka osvojila poen za 5-4 u trećem setu, bivša osvajačica Roland Garrosa, nekad peta na ljestvici, sasula je paljbu prema norveškoj sutkinji Julie Kjendlie (40) i požalila se što joj nije dosudila poen zbog dvostrukog odskoka lopte na strani protivnice.

- Slijepa si, nemoguće je igrati s tobom, toliko griješiš! Triput je odskočila (?!) - rekla je Ostapenko, sjela na klupu pa nastavila uz prijetnju prstom:

- Nikad više nećeš biti na mom meču! Nikad više nećeš biti na mom meču! Ne želim te na svojim mečevima, uništavaš ih! Finale u Linzu nikad neću zaboraviti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radi se o meču iz 2019. u kojem je Ostapenko izgubila od Amerikanke Coco Gauff 6-3, 1-6, 6-2 za prvu WTA titulu kao najmlađa osvajačica na touru u zadnjih 15 godina (s 15 godina i sedam mjeseci).

Ostapenko se inače često svađa sa sucima i publikom. Lani je zamjerila gledateljima u Miamiju što navijaju za protivnicu Beatriz Haddad Mamia.

U Rimu se, pak, požalila na odluku Hrvatice Marije Čičak protiv Darije Kasatkine, misleći da je njen udarac završio izvan terena. Čičak joj je pokazala trag loptice i pristojno sve pojasnila, ali nije to prihvatila. I njoj je govorila da joj nikad neće suditi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mr. Pickles 05.01.2024.

    Što reći o ovoj buhtlici 🤔🫣👎

  • AC.MILAN 05.01.2024.

    kad ste im dali iste place kao muskarcima, dajte im i da igraju isto setova pa nece imati kila viska

  • 05.01.2024.

    malo se je zbucala, pa frustruaciju liječi na okolini. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare