To je to što me zanima!

Osvajačica Wimbledona Bartoli iznenadila najavivši povlačenje

'Osjećam da je vrijeme da odem. Nije lako, ali ovo je bio moj posljednji meč karijere, jednostavno više ne mogu dalje. Moje tijelo jednostavno se počelo raspadati...'
Vidi originalni članak

U srpnju je Marion Bartoli ostvarila uspjeh karijere osvojivši najprestižniji svjetski turnir Wimbledon, a gotovo nitko nije mogao naslutiti da će joj poraz od Rumunjke Simone Halep u 2. kola WTA u Cincinnatiju biti posljednji meč u karijeri.

Od Bartoli, koja je izgubila 3-6, 6-4, 6-1, očekivalo se da će pričati o nadolazećem, posljednjem Grand Slamu sezone US Openu, no okupljene novinare šokirala je objavom da prekida teninsku karijeru.

- Vrijeme je za povlačenje i završetak karijere. Osjećam da je vrijeme da odem. Nikad nije lako, ali ovo je bio moj posljednji meč karijere, jednostavno više ne mogu dalje. Moje tijelo jednostavno se počelo raspadati, a nekako sam uspjela uz puno bola progurati kroz Wimbledon i ostvariti taj veliki uspjeh - rekla je Bartoli na konferenciji za medije i dodala: 

- Nakon 45 minuta ili sat vremena igre počne se javljati neizdrživa bol. Dugo ovo radim i tijelo mi govori da više ne mogu.

Bartoli je do povijesnog naslova u Wimbledonu došla svladavši u finalu Nijemicu Sabine Lisicki.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Zvecko_1 16.08.2013.

    Nedostajace mi njeno cupkanje i mahanje reketom kad se priprema za servis i igru. Sto je to bilo smesno za gledanje i Bog je pogledao na Wimbldonu pa je imala srece da se nesastane ni sa jednom teniserkom iz top10 i osvoji turnir. Super.

  • 1965 15.08.2013.

    triba znati kada reci dosta!

  • 15.08.2013.

    ima 28 godina i tijelo je vise ne slusa,uzela koji dinar i mirna do kraja zivota za to joj svaka cast ali za tijelo sere koliko je duga i siroka

Komentiraj...
Vidi sve komentare