To je to što me zanima!

Osvojila juniorski Wimbledon sa 15 godina bez izgubljenog seta, a sad dominira na Instagramu

Prije pet je godina iznenadila teniski svijet i osvojila juniorski Wimbledon sa 15 godina te su mnogi u njoj vidjeli novu veliku zvijezdu. No, karijera se nije dugo nastavila na terenu. Sofija Žuk (20) otišla drugim putem
Vidi originalni članak

Nova velika tenisačica iz Rusije juri prema vrhu. Najavljivali su tako svojevremeno ruski mediji Sofiju Žuk (20) koja je svoj posljednji meč kao 442. na WTA listi odigrala u lipnju prošle godine i izgubila od Varvare Lepčenko sa 2-1 u setovima. Mnogo se od nje očekivalo, ali nikad nije ispunila potencijal te godinu dana nije odigrala meč.

POGLEDAJTE VIDEO: Sofija Žuk u novoj karijeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je uraganski krenula u juniorskom tenisu i sa 15 godina osvojila Wimbledon u juniorskoj konkurenciji, ozljede su ju već načele. Imala je problema s leđima te nakon toga nije nastavila streloviti uspon prema vrhu.

NESTAŠNI ĆURČIĆ Srpski George Best: S Naomi Campbell spavao sam 30 puta, ali Carmen Electra je najbolja

Mnogo je teže bilo na seniorskoj razini, ali je Sofija imala solidnu karijeru. Odigrala je 189 mečeva u kojima je slavila 123 puta, a najbolji plasman na WTA ljestvici joj je 116. mjesto iz prosinca 2018. godine te je u karijeri zaradila oko 400.000 dolara. 

No, ozljede i nemogućnost kontinuiteta dobrih igara presudile su mladoj Ruskinji. Odlučila je napustiti teniski svijet i napraviti zaokret u karijeri. Danas živi u Miamiju, a sad je aktivna na Instagramu gdje ima 8 tisuća pratitelja. Mnogi obožavatelji zazivali su njezin povratak tenisu, ali ona je bila jasna.

SUSRET S PREDSJEDNICOM Rami: Imao sam sa ženama više uspjeha od Pitta i Clooneya, a zabunio sam se pred Kolindom!

- Pa ja ne igram tenis više od godinu dana. Sviđa mi se ideja da budem u svijetu tenisa, da pomažem drugima iskustvom koje sam stekla dok sam bila igračica. Mislim da bih mogla pomoći igračicama na jedan drugačiji način, koji je i moguć samo kada ste sami doživjeli ono kroz što oni sada prolaze, a ne da im pričate nešto kao neka osoba 'sa strane' - zaključila je bivša tenisačica.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Lile Mlađi 17.10.2020.

    Lipe tenisačice uvik mogu dobro proći i bez profi karijere,a ovu su malo leđa satrala,a dobro se snašla.

  • 17.10.2020.

    Cijena?

  • Izbjeglica_iz_Hrvatske 17.10.2020.

    Nista to nije ako nema OnlyFans

Komentiraj...
Vidi sve komentare