Obavijesti

Sport

Komentari 31

Srpski George Best: S Naomi Campbell spavao sam 30 puta, ali Carmen Electra je najbolja

Srpski George Best: S Naomi Campbell spavao sam 30 puta, ali Carmen Electra je najbolja

Ne bih potpisao za novi klub ni za 15 milijuna dolara. Međutim, bilo bi drukčije kada bi mi ponudili 15 žena sa svih strana svijeta, jasan je stav nekoć velikog nogometnog potencijala Saše Ćurčića (48)

VIDEO

Tamo 1993. prešao je iz redova srpskog OFK Beograda u drugi gradski klub, Partizan. Dokazao se u redovima 'crno-bijelih' te ga je Bolton kupio za 2,5 milijuna eura što je za ono vrijeme bila velika svota. Saša Ćurčić (48) bio je svojevremeno velika nogometna nada, a mnogi smatraju da nije ostvario puni potencijal na terenu. Ali je zato izvan terena pokazao golgeterske sposobnosti.

Promijenio je dosta klubova jer se nikako nije mogao smiriti i misliti samo na nogomet. Nakon Boltona otišao je u Aston Villu pa Crystal Palace, a više se zabavljao izvan terena nego što je dokazivao na utakmicama. Držao se Ćurčić one krilatice Georgea Besta: 'Potrošio sam dosta novca na žene, alkohol i automobile. Ostatak sam spiskao!', a za srpski Informer se na to i osvrnuo.

'Bio je s mojom prijateljicom, a htio mi je i sestru u krevetu...'
'Bio je s mojom prijateljicom, a htio mi je i sestru u krevetu...'

- Na vrhuncu sam bio kao Best, dribler i zabavljač. Također sam potrošio novac na žene, brze aute i alkohol. Ostatak sam spiskao, tu se slažem s njim.

U Crystalu je postao heroj navijača zbog svog posebnog pristupa.

- Ne bih potpisao za novi klub ni za 15 milijuna dolara. Međutim, bilo bi drukčije kada bi mi ponudili 15 žena sa svih strana svijeta. Rekao bih predsjedniku kluba: 'Molim te, dopusti mi da ih usrećim, zadovoljio bih te žene kao nitko ranije.

A kako je istaknuo, provodio je dosta vremena sa različitim ženama. Igrao je u Engleskoj te kasnije i u američkom MLS-u gdje je provodio burne noću u nevjerojatnim provodima. Vjerojatno se zato i umirovio s 29 godina...

'Za 90 minuta sam prokockao 400.000 £, dotaknuo sam dno'
'Za 90 minuta sam prokockao 400.000 £, dotaknuo sam dno'

- Tokom devedesetih svaka druga manekenka je bila sa mnom. Nikada nisam platio za seks, radije bih se ubio nego to napravio. Nikad nisam bio s prostitutkom, a ni sa starletom punom silikona. Plastika ne može u moje društvo jer se palim samo na prirodne djevojke. Bio sam sa Naomi Campbell - bila je vatreni navijač Palacea. Jednom je došla na utakmicu i poslije smo se upoznali u VIP baru. Nakon par tjedana sam napravio parti i pozvao je. Ubrzo smo se počeli viđati, ali nije se željela seksati odmah na prvom spoju, teška je ona žena. Tek nakon dvadesetog izlaska pristala je spavati sa mnom. Tridesetak puta smo se seksali. Vrh je u krevetu - iskren je bio Saša, ali istaknuo da jednoj ženi nema ravne:

- Bio sam i s Evom Herzigovom, ali Carmen Electra je najbolja u seksu. S njom sam imao vratolomije do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa.

No, ta 'bestovska' faza je iza njega. Priznaje da je mnogo novca ostavio u noćnim klubovima te da na računu nema ni približno koliko je nekad imao, ali nakon karijere otvorio je nogometnu akademiju u Londonu i pobijedio u srpskom Big Brotheru.

- George Best se pogubio. Ja sam drukčiji, promijenio sam se. Ne pijem već šest godina, nisam htio tako završiti. Promijenio sam život u zadnjih 10 godina. Nisam imao novca ni posla. Odlučio sam početi ispočetka, razmišljao sam da postanem vozač autobusa, slikar ili građevinski radnik. Onda su mi prijatelji predložili da počnem trenirati djecu - zaključio je živopisni Saša.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu