To je to što me zanima!

Otac Jamal Sharbini odlučio za Anasa: Sine, nećeš u Dinamo...

Povratak u Hrvatsku nije isključen, no milijun posto je sigurno da Anas neće u Dinamo, kaže Jamal Sharbini. Smeta ga dosadašnji odnos zagrebačkog kluba
Vidi originalni članak

Neće me nitko ucjenjivati, odustajem od posla, grmio je Zdravko Mamić u ljeto 2009. Anas je bio na korak od dolaska u Dinamo, no otišao je u Hajduk. A neće u Maksimiru završiti ni tri i pol godine poslije.

- Ma milijun posto Anas neće u Dinamo. Zašto? Zbog dosadašnjeg odnosa toga kluba prema nama - kaže Jamal Sharbini, kojega je Mamić 2009. optužio da ga ucjenjuje.

Preko Hajduka Anas je otišao u Saudijsku Arabiju, no ondje nije baš presretan. Saudijci ne plaćaju i zbog toga je Anas zaprijetio da će otići.

- Sljedeći tjedan putujem u Saudijsku Arabiju pa ćemo vidjeti kako dalje. Povratak u Hrvatsku nije isključen - kaže Jamal i dodaje:

- Ako raskine ugovor, najbolja opcija je da igra kod kuće, u Rijeci. Hajduk nije u igri iz financijskih razloga. Ne može platiti Anasa.

No zato ga može platiti Rijeka. Na Kantridi je novca puno više nego na Poljudu, a i Anas želi kući.

- Ne znam kad će to biti, ali Rijeka će biti moj idući klub nakon Al Ittihada - kaže Anas, koji je u S. Arabiju otišao prije samo četiri mjeseca...

Idi na 24sata

Komentari 69

  • gospon fulir 21.12.2012.

    Takvih u Zagrebu imamo na svakom igralištu. Za Božić ga poklanjamo hajduku, dole mu je baš klub po mjeri, nemreju nikoga pobjediti, nemaju love, igrači otkazuju tekme zbog svadbe, taman za Anasa.

  • matacforza 21.12.2012.

    jedino u rijeci bio dobar, al ovo ostalo bože sačuvaj...

  • vujec 21.12.2012.

    MAMIĆU -NEMOJ-DA-ANAS -DOĐE-U-DINAMO-nedaj bože da ovakvi likovi dolaze u moj klub,ostani tamo gdje jesi,ti i tvoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare