To je to što me zanima!

Oteo loptu Krami pa promašio penal: 'Pucat ću ih ja i dalje...'

Iako je Kramarić zabio prvi gol i izborio penal, Volland mu nije dao da ga izvede. Prihvatio se izvođenja i golman mu je obranio. No Nijemac se nije dao pokolebati, kaže da će ih pucati i dalje
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić golom već u trećoj minuti domaće bundesligaške utakmice protiv Wolfsburga donio je pobjedu Hoffenheimu i važna tri boda u borbi za ostanak. Sjajno je hrvatski napadač pospremio loptu u mrežu nakon proigravanja Kevina Vollanda.

- Bio je to savršen trenutak nakon savršene lopte Vollanda. Sjajno sam primio loptu i lijepo je posremio u gol. Uvijek je dobro rano povesti - rekao je Kramarić nakon utakmice i dodao:

- Ovo su vrlo važna tri boda. Moramo tako nastaviti da se maknemo s dna i ostanemo u ligi.

No mogao je Andrej i do drugog gola, ukupno četvrtog u dresu Hoffenheima da ga u tome nije spriječio baš asistent Volland. Naime, u 56. minuti golman Wolfsburga Koen Casteels srušio je Kramu, sudac Robert Hartmann pokazao je na penal i dao igraču gostiju žuti karton, a Andrej je uzeo loptu i spremao se potvrditi pobjedu svoje momčadi.

S tim se, međutim, nije složio kapetan Volland. Oteo je loptu Hrvatu i opalio svom snagom, ali Casteels mu je skinuo penal. Nije se njemački reprezentativac zaustavio na tome, nakon utakmice najavio je da će i dalje on biti izvođač penala.

- Posljednja sam dva zabio, A danas nisam uspio. Sve u svemu, bili smo solidni i uzeli tri boda. Naravno, ovo me neće poljuljati, pucat ću i dalje penale - rekao je Volland.

Ako i dalje bude asistirao Kramariću, a Andrej pospremao iz igre, možda ni neće biti bitno tko izvodi penale...

Kako je, statistički gledano, Andrej Kramarić odigrao protiv Wolfsburga, provjerite na Goalu.

Kovač: Jedna prava šansa je premalo

Za razliku od Kramarića, Niko Kovač loše se proveo na gostovanju Eintrachta kod Borussije Mönchengladbach. U debiju na klupi kao trener frankfurtske momčadi bivši hrvatski izbornik izgubio je 3-0.

- Gladbach je zaslužio ovu pobjedu. Mi smo bili borbeni, ali nismo bili dovoljno učinkoviti. Tražit ćemo bodove negdje drugdje. Samo jedna prava prilika je premalo, ali ne mogu optuživati momčad - rekao je Niko.

Sljedeće kolo nudi mu idealan scenarij za prvu pobjedu jer mu u goste stiže Hannover, trenutačno posljednji sastav Bundeslige.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 21

  • 13.03.2016.

    Volland je rekao da je zabio zadnja dva penala i zato je opet pucao ali da je sada naravno drugi na redu jer je fulao!!!

  • justEd 13.03.2016.

    volland je cisri klosar od covjeka i napadaca po positiji u bundesligi se vidi njegovu kvalitetu

  • crobern 12.03.2016.

    Ovaj je kao i Messi. Svaki drugi promasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare