Obavijesti

Sport

Komentari 21

Oteo loptu Krami pa promašio penal: 'Pucat ću ih ja i dalje...'

Oteo loptu Krami pa promašio penal: 'Pucat ću ih ja i dalje...'
1

Iako je Kramarić zabio prvi gol i izborio penal, Volland mu nije dao da ga izvede. Prihvatio se izvođenja i golman mu je obranio. No Nijemac se nije dao pokolebati, kaže da će ih pucati i dalje

VIDEO

Andrej Kramarić golom već u trećoj minuti domaće bundesligaške utakmice protiv Wolfsburga donio je pobjedu Hoffenheimu i važna tri boda u borbi za ostanak. Sjajno je hrvatski napadač pospremio loptu u mrežu nakon proigravanja Kevina Vollanda.

- Bio je to savršen trenutak nakon savršene lopte Vollanda. Sjajno sam primio loptu i lijepo je posremio u gol. Uvijek je dobro rano povesti - rekao je Kramarić nakon utakmice i dodao:

- Ovo su vrlo važna tri boda. Moramo tako nastaviti da se maknemo s dna i ostanemo u ligi.

No mogao je Andrej i do drugog gola, ukupno četvrtog u dresu Hoffenheima da ga u tome nije spriječio baš asistent Volland. Naime, u 56. minuti golman Wolfsburga Koen Casteels srušio je Kramu, sudac Robert Hartmann pokazao je na penal i dao igraču gostiju žuti karton, a Andrej je uzeo loptu i spremao se potvrditi pobjedu svoje momčadi.

S tim se, međutim, nije složio kapetan Volland. Oteo je loptu Hrvatu i opalio svom snagom, ali Casteels mu je skinuo penal. Nije se njemački reprezentativac zaustavio na tome, nakon utakmice najavio je da će i dalje on biti izvođač penala.

- Posljednja sam dva zabio, A danas nisam uspio. Sve u svemu, bili smo solidni i uzeli tri boda. Naravno, ovo me neće poljuljati, pucat ću i dalje penale - rekao je Volland.

Ako i dalje bude asistirao Kramariću, a Andrej pospremao iz igre, možda ni neće biti bitno tko izvodi penale...

Kako je, statistički gledano, Andrej Kramarić odigrao protiv Wolfsburga, provjerite na Goalu.

Kovač: Jedna prava šansa je premalo

Za razliku od Kramarića, Niko Kovač loše se proveo na gostovanju Eintrachta kod Borussije Mönchengladbach. U debiju na klupi kao trener frankfurtske momčadi bivši hrvatski izbornik izgubio je 3-0.

- Gladbach je zaslužio ovu pobjedu. Mi smo bili borbeni, ali nismo bili dovoljno učinkoviti. Tražit ćemo bodove negdje drugdje. Samo jedna prava prilika je premalo, ali ne mogu optuživati momčad - rekao je Niko.

Sljedeće kolo nudi mu idealan scenarij za prvu pobjedu jer mu u goste stiže Hannover, trenutačno posljednji sastav Bundeslige.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika