Obavijesti

Sport

Komentari 64

Gol Kramarića donio pobjedu, Niko Kovač izgubio je u debiju

Gol Kramarića donio pobjedu, Niko Kovač izgubio je u debiju
12

Polovičan uspjeh imali su Hrvati u subotnjem programu 26. kola Bundeslige. Andrej Kramarić donio je pobjedu Hoffenheimu protiv Wolfsburga, dok je Niko Kovač u debiju izgubio kod Borussije (M)

VIDEO

Andrej Kramarić nastavlja raditi ono za što je doveden u Hoffenheim. Drugo kolo za redom Andrej je strijelac za svoju momčad. Ovoga puta zabio je prekrasan gol Wolfsburgu za pobjedu 1-0.

Gosti su izgubili loptu na sredini terena, Kevin Volland dao je Kramariću u for s lijeve strane, a hrvatski napadač nakon trka prevario je jednog obrambenog igrača Wolfsburga i prekrasno zabio za rano vodstvo na početku treće minute. Pokazalo se da je to bio i konačan rezultat.

Ovo je treći Kramarićev gol u Bundesligi nakon što je zabio Werderu i Stuttgartu. Prvi put hrvatski reprezentativac upisao se u strijelce u pobjedi njegove momčadi koja je petom pobjedom u sezoni došla na dva boda od zone spasa. Andrej je izborio i penal u 57. minuti i htio ga izvesti, no Volland mu je oteo loptu i - promašio. Andrej je igrao do 77. minute.

U korist je Kramariću i društvu išao rezultat iz Mönchengladbacha, gdje je Borussia pobijedila frankfurtski Eintracht 3-0 u debiju Nike i Roberta Kovača na klupi "orlova".

Katastrofalne reakcije Eintrachtova golmana, slovačkog Finca Lukasa Hradeckog, omogućili su Borussiji da zabije dva laka gola. Lars Stindl pogodio je u 36., a Raffael u 53. minuti. Poraz braće Kovač potvrdio je Mahmoud Dahoud solo-prodorom 11 minuta prije kraja.

Eintracht i Hoffenheim sada su bodovno poravnati na 16. odnosno 17. poziciji Bundeslige. Kovačevi su na poziciji koja vodi u razigravanje zbog jednog postigutog gola više na kontu. Do kraja je ostalo još osam kola.

Najuzbudljiviju utakmicu popodnevnog programa odigrali su Ingolstadt i Stuttgart. Završilo je 3-3, a Stuttgart se vratio u samoj završnici nakon što je gubio 1-0 te 3-1. Bayern je u večernjem programu razbio Werder 5-0 uz dva gola Thomasa Müllera i Thiaga Alcantare te jedan Roberta Lewandowskog.

Bundesliga, 26. kolo:

  • Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt 3-0
  • Hannover - Köln 0-2
  • Hoffenheim - Wolfsburg 1-0
  • Ingolstadt - Stuttgart 3-3
  • Darmstadt - Augsburg 2-2
  • Bayern München - Werder Bremen 0-5
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše