To je to što me zanima!

Otkaz dobio, 'kesu' napunio: Evo koliko će Maroko morati isplatiti Vahi zbog otkaza...

Marokanske 'zvijezde' (Ziyech, Taarabt, Harit, Mazraoui), koje su izravno odgovorne za odluku saveza u Kataru će voditi domaći trener Walid Regragui, koji je s Casablancom osvojio Afričku ligu prvaka
Vidi originalni članak

Hoće, neće, hoće, neće, hoće, i na kraju ipak neće. Vahidu Halilhodžiću dogodilo se isto što i 2010., ali i 2018. Odveo je reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo, a tamo joj neće sjediti na klupi.

"Zbog različitih gledišta između Marokanskog nogometnog saveza i izbornika Vahida Halilhodžića, kako bi se reprezentacija što bolje pripremila za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, sporazumno smo raskinuli suradnju s dosadašnjim izbornikom", priopćio je Marokanski nogometni savez i tako stao na kraj nagađanjima, a tamošnji su mediji koliko će Vahi zbog otkaza sjesti na račun - čak tri milijuna eura. 

Marokanske 'zvijezde' (Ziyech, Taarabt, Harit, Mazraoui), koje su izravno odgovorne za takvu odluku saveza u Kataru će voditi domaći trener Walid Regragui, koji je s Casablancom osvojio Afričku ligu prvaka.

ZAR OPET Ipak neće na 'vatrene' u Kataru: Halilhodžić čeka potvrdu otkaza PRIJE PREDVIĐENOG SP u Kataru pomaknut za jedan dan da bi se ugodilo domaćinu

Nema sumnje da će Vaha dati pokoji savjet izborniku 'vatrenih', Zlatku Daliću. Podsjetimo, susret Maroka i Hrvatske u Kataru na rasporedu je 23. studenog u prvom kolu skupine F.
POSLUŠAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU:

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Palmanova 13.08.2022.

    a sad Dinamo.slijedeca stanica

  • pipolino 13.08.2022.

    Neki dan ga novinar ovog lista nazove "Bosanski trener", a čovjek je Bosnu vidio samo kada je išao na gostujuće utakmice.Rođen u Jablanici,Hercegovina, igrajući u Veležu, Hercegovina, ne može biti ništa drugo nego Hercegovac iz države Bosna i Hercegovina, jer vjera ne određuje ostatak identiteta.

  • 13.08.2022.

    sad ga lijepo expresno zaposliti u Dalicev team kao savjetnika i servirati Marokancima jedno pet komada ..haha to bi bilo "za poludit" ...osveta se servira hladna

Komentiraj...
Vidi sve komentare