To je to što me zanima!

Otkaz iz snova: Abramovič je Mourinha isplatio s 55 mil. €?

Portugalac je nedavno potpisao novi četverogodišnji ugovor i osiguran je od svakog prijevremenog raskida. Engleski mediji objavili su kako će dobiti golemu otkupninu
Vidi originalni članak

Prije samo sedam mjeseci bio je junak. Izašao na Stamford Bridge, a navijači su mu se poklonili. Donio im je četvrti naslov Premiershipa, treći u svoja dva mandata u klubu. S Chelseajem je osvojio i FA Cup 2007. godine te Liga kup u tri navrata.

Chelsea je lani izgubio tek tri utakmice u cijeloj sezone, a u ovih 16 kola dobio je tek četiri. Roman Abramovič više nije mogao gledati kako se Chelsea raspada i odlučio je uzdrmati momčad. Jose Mourinho od petka više nije trener Chelseaja.

Neki engleski mediji navode kako će Abramovič isplatiti Mourinhu 55 milijuna eura otkupnine. Portugalac je nedavno potpisao novi četverogodišnji ugovor i osiguran je od svakog prijevremenog raskida. BBC piše kako je vjerojatnije da će dobiti plaćeno za cijelu ovu sezonu. Sigurno je da neće ostati na prosjačkom štapu...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 18.12.2015.

    nije istina, Švabe pišu oko 12mil. funti

  • mestar 17.12.2015.

    Cirkus ide dalje a neka ludaci placaju stotinjak eura da vide cirkus i jos ako vode nekooko djece na utakmice mora dignit kredit.

  • Mali Tomicallomica 17.12.2015.

    Ovaj je namjerno za busava da dobije otkaz , a Chelse bi moga ispast iz lige svejedno na kraju samo on se spasio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare