To je to što me zanima!

Tomić: Ovo je realno stanje naše ekipe nakon svih ovih odlazaka

DINAMO - LOKOMOTIVA 6-0 Nadam se da će tako biti i u budućnosti. Ne mislim da će svaka utakmica biti ovakvo uvjerljiva, ali vjerujem da će biti dobra, lijepa i atraktivna igra, najavio je Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je na otvaranju nove sezone deklasirao Lokomotivu s velikih 6-0. Bilo je to pravo osvježenje za 'modru' momčad nakon lošeg finiša prošle sezone, a trener Zoran Mamić nije krio svoje oduševljenje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pripreme Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je lijepa pobjeda, bilo je važno dobro i uvjerljivo startati radi samopouzdanja, dobrog ulaska u sezonu i pokazivanja autoriteta. Veseli nas ovakav pristup i ovakva igra. Nadam se da će tako biti i u budućnosti. Ne mislim da će svaka utakmica biti ovakvo uvjerljiva, ali vjerujem da će biti dobra, lijepa i atraktivna igra - kazao je. 

Dinamo u petak u 2. kolu  Prve HNL gostuje na Aldo Drosini kod Istre.

- Idemo se odmoriti, nemamo previše vremena. U petak igramo protiv Istre 1961, ostali smo dužnici u onoj utakmici nakon korone. Želimo nastaviti s dobrim i efikasnim igrama. Vjerujem da ćemo prikazati dobru igru - zaključio je strateg modrih.

KOMENTAR Tko je bolji od ovakvog Majera? Plavi 'deset' još se ne predaje...

S druge strane - Goran Tomić - realan:

- To je realno, nažalost, stanje naše ekipe nakon svih odlazaka koje smo imali i uz koronu. Tako da... Nisam pretjerano razočaran s ovim porazom. Jednostavno, igrači su dali svoj maksimum, ali to je realnost. Idemo dalje, morat ćemo se u hodu preslagivati i sigurno će za sve trebati vremena - kratko je prokomentirao.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nedoax 17.08.2020.

    Nije razoćaran nakon 6 komada. Koje smeće od lige ( Mamićevske - HNS lige ) . Odma svi klubovi bojkotirat sezonu . Dinamo je već prvak ( neka uvijek bude prvak ZG tramvaj lige ). Sramota ??

  • PredragKišurek 17.08.2020.

    I vi bi u LP. takvi ko tvoji koronaši ima u ligi 5 u 3 lizi.Europa ni Dinamu neće ići ove god. Daj bpže da se varam 2 pretkolo je našim klubovima plafon. Da ne kažem odmah aut u 1 pretkolu.

  • nikola62 17.08.2020.

    Filajla sugava u startu imaju 12 bodovaa... Dao bog da ispadnete iz lige...

Komentiraj...
Vidi sve komentare