To je to što me zanima!

Ovako je legendarni Talijan slavio golove Milana protiv Dinama: Skakao, urlao i plesao

Nakon prvog gola skinuo je naočale, dignuo ruke i derao se po studiju. Nakon što je Leao zatresao mrežu, talijanski je komentator vikao njegovo ime dobrih desetak sekundi. A nakon Ljubičićeva je - suosjećao s 'plavima'
Vidi originalni članak

Tiziano Crudeli legendarni je talijanski komentator i veliki navijač Milana. A to se ne libi pokazati ni u prijenosu utakmica. Njegova euforična urlanja u slušalicu i skakanje po studiju postala su kultna, a navijači Milana ni ne mogu zamisliti gledanje utakmice bez njegovog prepoznatljivog glasa. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A jednako euforično i ekstazično Crudeli je proživio pobjedu Milana protiv Dinama (4-0) u petom kolu Lige prvaka. Talijanski klub pobjedom je skočio na drugo mjesto i došao na koračić od osmine finala, a za nju će mu biti dovoljan i remi u posljednjem kolu protiv Salzburga.

Rossoneri su na Maksimiru poveli golom Gabbije krajem prvog poluvremena, a u drugom dijelu Dinamo se skroz raspao. Zabijali su Leao, Giroud i čak je Robert Ljubičić poslao loptu u vlastitu mrežu. Crudeli je svaki gol proslavio na drugačiji način. I naravno, burno, drugačije ne ide. 

Nakon prvog gola skinuo je naočale, dignuo ruke u zrak i derao se po studiju. Nakon što je Leao zatresao mrežu za 2-0, vikao je njegovo ime dobrih desetak sekundi. U drugom dijelu Milan je dobio i penal kojeg je realizirao Giroud. Uoči penala se njihao po stolici pa nakon gola plesao po studiju uz neartikulirano deranje. A nakon posljednjeg gola nije više imao snage za slavlje ili se jednostavno pojavilo suosjećanje. Pa se samo nasmijao i za njegov standard, poprilično mlako proslavio gol.

POGLEDAJTE VIDEO: DINAMO VS. MILAN - TKO ĆE POBIJEDITI?

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jopazg 26.10.2022.

    Taj stalno radi takve predstave.

  • ČA!! 26.10.2022.

    Tko njega ne zna! Lik mi je zakon.

  • SamoPobjede21 26.10.2022.

    Nas Hajdukovac :)) Voli te tvoj Split majstore 🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare