To je to što me zanima!

Ovako slavi Hrvatska! Ludnica u busu, 'vrući' Mandić u ledu

Svlačionicom 'kauboja' je nakon pobjede odzvanjala Mišina pjesma 'Poljubi zemlju', Davin Mandić nije se mogao pomaknuti u ledu, ali je glasno slavio. Nakon svega, 'Moja domovina' zdušno pjevala u autobusu
Vidi originalni članak

'Poljubi zemlju, po kojoj hodaš, ne diraj Sunce, Sunce sa neba' orilo se nakon pobjede protiv Norveške (29-28). Pjesmu koje su 'pod svoje' uzele 'barakude', sad su uzeli i naši rukometaši. Ono što je nekad bila 'Morska vila' Daleke obale, to je danas Mišin hit. Izmoreni, ali sretni, slavili su iz sveg srca, koliko su mogli.

HEROJ ŽELJKO MUSA: 'Molio sam Boga da primim tu loptu, zatvorio oči i - pogodio!'

POGLEDAJTE VIDEO SLAVLJA IZ SVLAČIONICE

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

David Mandić (22) nije mogao biti sa suigračima već je iz pokrajnje sobe za opuštanje gdje je bio u kadi s ledom mogao samo uz mahanje rukama i smiješak na licu zapjevati 'ovdje nitko nije normalan'.

KAPETAN NORVEŠKE OČAJAN 'Golman koji ne može obraniti ništa sad odigra susret života'

POGLEDAJTE MANDIĆA U LEDU

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otuširali su se naši rukometaši, pojeli banane ili što je već bilo na repertoaru, izvadili Mandu iz leda i zaputili se u autobus. Umorni, ali u ovim trenutcima vjerojatno najsretniji na svijetu. Sjeli su na svoja mjesta, a onda je krenula ona najslađa, za ljepši san. Sve je to snimio fizioterapeut Damir Kajba koji nastavlja s tradicijom odličnih videa na Instagramu.

POGLEDAJTE SLAVLJE 'KAUBOJA' U AUTOBUSU

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ta je utakmica gotova, Hrvatska će u finalu Europskog rukometnog prvenstva igrati protiv Španjolske koja je pobijedila Sloveniju 34-32. A bit će to, nadamo se, slatki uzvrat. Dečki mogu odmarati do nedjelje, a onda i onaj zadnji sačuvani atom snage ostaviti na parketu Arene u Stockholmu. A onda ćemo svi skupa zapjevati na dočeku... Ma, zapjevat ćemo svi skupa kako god bilo, jer, zaslužili su ovo dečki. Ali, slađe je sa zlatom oko vrata... Zato - nedjelja, 16.30. Idemo!

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 25.01.2020.

    Prodajem 4 avionske karte Beč - Stockholm (nedelja-utorak). Odlazak nedelja u 6:20, povratak utorak 19:05. Cijena za svih 4 180 eur, plaćate promjenu imena(neznam koliko košta),

  • 25.01.2020.

    Ode tetrapak

  • HDZ-SDP smeća, lopovi 25.01.2020.

    prebit ce nas španjolci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare